mehmetünlü
New member
- Reaction score
- 0
Elbette ki siyasal görüşün hiç kimseyi ilgilendirmez loopused. Adminlerimizin siyasal görüşlerine göre kimseyi moderator olarak seçtiklerini sanmıyorum. Adminlerimizin gayet tarafsız ve ciddi yaklaştıklarını düşünüyorum. Sonuna kadar olgunluğun ile tarafsız olmayı başarabileceğine eminim ve şimdiye dek kullanılan oy oranları da hatırı sayılır bir kitlenin senin tarafsız bir yönetici olabileceğine inandıklarını gösteriyor. Verdiğimiz oylara göre değerlendirme yapılmıyorsa eğer biz neden burada + - veriyoruz. Ne anlamı var o zaman oy kullanmamızın.
Ayrıca şunu da anlayabilmiş değilim taraf olmak illa da adil olunamayacağı anlamına mı geliyor.Diğer bölümlerdeki görevlerini yürüten modlarımızın da her aklı başında kişinin olduğu gibi bir siyasi görüşü mevcuttur.Bu demek değildir ki onlar bölümlerindeki adaleti sağlayamıyorlar.Taraf olan her kişi gayet tabi adil de olabilir.Bu ayrımı iyi yapmak gerekli diye düşünüyorum.
Son olarak diyeceğim şudur ki sana kesinlikle bir şans verilmelidir.Benden sana +1453
Ayrıca şunu da anlayabilmiş değilim taraf olmak illa da adil olunamayacağı anlamına mı geliyor.Diğer bölümlerdeki görevlerini yürüten modlarımızın da her aklı başında kişinin olduğu gibi bir siyasi görüşü mevcuttur.Bu demek değildir ki onlar bölümlerindeki adaleti sağlayamıyorlar.Taraf olan her kişi gayet tabi adil de olabilir.Bu ayrımı iyi yapmak gerekli diye düşünüyorum.
Son olarak diyeceğim şudur ki sana kesinlikle bir şans verilmelidir.Benden sana +1453