HH Jingle...

paranoyak

rappertuar
Reaction score
0
Öncelikle herkese sa...

Forumumuz için bir ayrıcalık düşündüm, bildiğiniz gibi en büyük HH başka büyük yok =)

HH için bir Jingle (recep ivediğin diliyle "rehlam müziği") yapılabilir... :durdurun

Hangi tür olacağına sonradan karar verilebilir ama benim düşündem Rap'ten yanadır...

Herkesin yorumunu bekliyorum, herkes desteklemeyebilir tabiki... :clap

Saygılarımla...

tamam dostum ben onaylıorum kimsenin ters bişi diceni sanmıorum:D sonucta emege saygı 4ever

yarışma şekli olursa daha bi kapışma havası olr daha ii ürünler cıkar ortaya. türde serbest olsn oylama fln yapılsın çk glz bi fikir

+ bende bole bi rehlam şarksı için rap ten yanayım sonucta uzun hava arabesk şekli birz absürt kacar:D

Nerde ÇaLınacak Bu RehLam Müziği? =)

+1903

Bence güzel fikir HH için güzel jingle lar ortaya çıkar...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anasayfada çalmasa bile arşivimizde durur paylaşımlarımıza ekleriz. Sitede çalması sakat biraz Ayça nın şokunu atlatamayanlar tepeler bizi yine bişeyler açılıyo sitede virüs mü var diye :)

Güzel bi fikir.

GErek olmadığını düşünüyorum

1 milyon 100 bin kişi bu forumu böle benimsemiş bırakalım da böle dewam etsin..

ayrıca ne Rap'i ya?

Ben metalciyim mesela ama metalciyim die metal olsun demiyorum

olursa ortaya karışık bişiler olsun..

GençLerin Önünü Açmak Lazım Arkadaşım Sen Yap GüzeL BişeyLer YeniLikLere Açık OLmakta Fayda Var Sonuçta Bu OLay Dünyanın Sonu DeğiLdir DeğiL Mi? Üyemizin İyi NiyetLe Şevkini KırmayaLım =)

hazırlanan müzikler ankete açılır ve ordan çıkan ortak sonuç uygulanırki illa sözlü bi müziğe de gerek yok enstürümantal bi şeyde olabilir??

Eh o zmn en fazla 1 hafta içerisinde ben bi kaydımı veririm paylaşıma artık beğenilirse bişeyler yapılır...

İlgilenen arkadaşlar da kaydını yapıp yollarsa çok iyi olur...

Sitemizde hem Rap hemde Rock dinleyenler var yapılacak olan müzik hem Rap hem Rock gibi olursa yani karışık olursa daha iyi olur
Bende Rock dinliyorum.Demek istediğimi anlamayanlar Ceza'nın Fark Var şarkısını dinlesin önce Rock ile başlıyo sonra Rap ile devam ediyo.Böyle bi tür olursa herkes açısından daha iyi olur bence

Geri