HH lilerin Hayvanlari birbirine düstü :)

pasaklı

New member
Reaction score
0
her sey react0run köpeginin kirmizikizin kopegini suzmesiyle basladi.ortaliga hain bi sessizlik hakimdi,beklenmedik bi anda react0run (traktor) adli kangali,kirmizikizin (sari) adli disi kopeginin bastan cikarici hareketleri ile saldiriya gecti..ama kirmizikizin kopeginin su anda kendimi hazir hissetmiyorum basimda agrilar var demesi traktoru yikti,traktor sinirlerine hakim olamayip sari ya dalinca bu goruntulerde hackhell.com halkina manzara oldu..

6xg2drp.jpg

Bu arada 600 metre ilerideki parkta ise daha vahim goruntuler vardi..leke nin (katil cilli) lakabli ligorin cinsli horozu,rebelin (ölme ha) isimli kopeginin kendi kumesinde gorunce birden cildirdi ve hic bi mazeret dinlemeden kucuk cussesine bakmadan kafaya kafaya dalmaya basladi,ölme ha olayi izah etmeye calisirken katil cilli saldirisina devam ediyordu..sonunda anlasildiki ölme ha nin amaci sadece cillinin kumesine saka sigarasi koymakmis.durumu ogrenen cilli ozur dilesede simdilik ölme ha alman hastanesinde yogun bakimda...bu goruntuler ilk kez hackhell.com da

7y4d8rb.jpg

günün en buyuk suprizi ise foferin (kerkenez) adli bufalosundan geldi..
camurun (bela ve gaz ) adli kopeklerine cin rejimi uygulamasinin sonucunda kopeklerin acliklarindan onune gelene saldirmalariyla son buldu..ama karsilarindaki guclu bir bufaloydu ve adi da kerkenezdi foferin otlatmasi icin saldigi kerkenez bela ve gaz i tenhada denk getirince olanlar oldu..ani bir hareketle bela havada 2 salta 3 parenda atarak kerkenezin dikkatini dagitti ve bu arada gaz asagidan bi ok gibi firlayarak kerkenezi dudagindan kapti gaz ise asagidan hirlamaya devam ediyordu..ama sonuc tabiki foferin iri yari bufalosunun galibiyeti ile bitii..
6tdwkso.jpg

7x8py7r.jpg

bjk ve gs adlı kopekler...:clap..benden alkış alsanda cogu kişiden tepki gorur..:durdurun...eline saglık...

hahaha eline saqlık cnm qzl olmuş

bnm köpeğim yoktu doğru :(

eline saglık cok gusel olmus...cüssesıne bakmadan ölme ha ya kafa kafya dalıo:D

köpeğimin adına bakın "sarı" :durdurun

pekte nazlıymış yaw.başı ağrıomuş :hhmanD

Sondakiler Bariz bir şekilde Photoshop =)

GüzeL OLmu$ :)

R€B€L;2331260' Alıntı:
:hhmanD

Ellerine saglık benım kopekte cok ezıkmıs yahuu :durdurun

neden acaba..:hhmanD

bu arada değil köpek beslemek,beslediğim capon balığına bile dokunamam ben..
hayvan fobim varda..:)

bu arada değil köpek beslemek,beslediğim capon balığına bile dokunamam ben..
hayvan fobim varda..:)

zuhahahhhh :D:D:D

walla önünde fanus elinde balıklar hayal ettim bian cem.. zuhahahaha :D:D:D:D

Geri