HH Online Video Servisi Mod adayLıqı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de öss için ara vermiştim geçen sene spor böLümü modLuğuna ve tekrar konu açıp eski görevime geri getiriLmiştim..
senin için de aynı şeyin oLacağını düşünüyorum.. +53 dostum.. =)

BöLümün Moda ihtiyacı oLduğunu düşünmüyorum.

Çok yoğun bir şekiLde payLaşım yapıLan bir böLüm değiL.

Nadiren payLaşım yapıLan bir böLüm.

Nadiren yapıLan payLaşımLarı da ; senin de deyiminLe yönetimden birçok arkadaş ,günde 5 dakikasını ayırıp rahatLıkLa takip edebiLir.BöLümü idare edebiLir.

NeGaTiF

Eski qörevine kavu$man diLeqiyLe.. Zamanında hakettin ve yönetici oLdun $imdide hakediyorsun..
[+]

BöLüm için çok şey kaçırdın çok uzun süredir aktif değilsin.. son 1 haftadır yeni yeni girmeye başLadın geriye dönük ßaktıgımızda ßöLümün içeriğini kavrayabilmen uzun süre alır.. iLk haftanda aday oLman hiç uygun olmadı.. Şu an sıfırdan foruma başlayan bir üye gibi görüyorum seni.. ŞimdiLik -1.

BöLüm için çok şey kaçırdın çok uzun süredir aktif değilsin.. son 1 haftadır yeni yeni girmeye başLadın geriye dönük ßaktıgımızda ßöLümün içeriğini kavrayabilmen uzun süre alır.. iLk haftanda aday oLman hiç uygun olmadı.. Şu an sıfırdan foruma başlayan bir üye gibi görüyorum seni.. ŞimdiLik -1.

+1453
Henüz erken diyorum

Ol +

benden sana ar+ı hakkında hayırlısı +1903...

Destekliyorum (+)

pek paylaşım içermeyen, aktif bir bölüm değil ise; paylaşım yapıp aktif etmenin ne zararı olabilir ki..

yönetimden de bakılır oraya gerek yok deniliyor ise; yönetim hangi birine baksın ki :)
günde 1 saat bile baksan kâfi.. zira aylardır bölümünü unutanlar var..

tanımıyorum seni ama..tekrar orda olman dileğiyle.. + (;

Daha önce o bölümde mod imiş ama bölümü için çalışmamış şimden sonrada çalışacağını zannetmiyorum adaylık süresi içinde bile 1 tane dahi konu açmamış youtube de kapalı youtube'e giremeyenler zaten birşey görmüyor adaylık konusunu bile sabahtan beri takip etmemiş gerek görmüyorum oyum - EKSİ

Seni Yavaş Yavaş Tanımaya BaşLadım YorumLarın ve Forumdaki Tavrın Mod OLmayı Hakettiğini Gösteriyor.
Umarım Bu Çizgini Bozmazsın ve OnLine Süren Yüksek OLur Oyumu + OLarak Değiştiriyorum.
HayırLı OLsun (=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri