hh qirL$ and hh ßoy$ Come On ; )

XShoOt

Banned
Reaction score
0
Cok kı$a ßir Soru SoraCaqım.Henuz ßen ßıLe ßu Soruya Cewap werırken karar$ız kaLıyorum.ßeLqi yardımInIz oLur.İ$te O $oru.

$anaL fLört aLdatma $ayıLırmı ?

yorumLarınızı ßekLiyrum da ( ;​

aldatmanın sanalı gerçeği olmaz..

erkeklere göre degil ama bayanlara göre evet

her türlü aldatmadır bence once az az konusmalar sonra bulusmalara dnuşür sonrası da malum tabi :p

Black_eagle61' Alıntı:
erkeklere göre degil ama bayanlara göre evet

pardon erkeklerin özelliği ne anlatabilirmisin işinize gelen yerde kadın erkek eşit dersiniz ama böyle durumlarda erkek yapar ama kadın yapamaz sen ne kadar akıllısın bakim öyle :mad:

bu sorunun cevabını bence sen kendin vermelisin kız arkadaşın sana böle bişey yapsa ne düşünürsün aldatıldığınımı yoksa ölesine dalgamı işte bu sorunun cevabını verirsen sende cevabı bulursun

bana kalırsa aldatmadır çünkü ben kız arkadaşımın böle bişey yapmasını istemem

XShoOt' Alıntı:
Werdiqin Cewap ßıraz ceLi$kiLi oLmu$ ke$!n ß1r yarqı iCeren yOrum yapar$an Sewinirim ; )

ahahha aldatma sayilir evet diye bi yorum yaptim neresi celiskili bunun:eek:

bırak sanalda icraat yapmayı akıldan geçirmek bile aldatmadır
i36003_evrensel.gif

edit yine kaydım ülen üste

SıpA' Alıntı:
bu sorunun cevabını bence sen kendin vermelisin kız arkadaşın sana böle bişey yapsa ne düşünürsün aldatıldığınımı yoksa ölesine dalgamı işte bu sorunun cevabını verirsen sende cevabı bulursun

ahanda wericeim cwbın birebir aynısı ... !!!

hatta postuna tskr biLe ettim çnqü cidden birebir akLımdan geçen KeLimeler we cümLeLEr ...

SıpA' Alıntı:

vaLLa ßen Cewaßı ßuL$am Sormazdım ßoyLede.Werdiqin Cewap ßiraz Doqru qißi qeLdi yAni ; )

PaSaKLI' Alıntı:
ahahha aldatma sayilir evet diye bi yorum yaptim neresi celiskili bunun:eek:

$ana qeLince SayıLır takı$ını kuLLanıyOn cumLeLerinde.TurkCede SayıLır keLimeSi Ola$ıLık ßiLdirdiqi icin ßende keSin 1Shey soLe dedim O kadar..

Set ßy : Edeßiyat yıLLarından ß1r qün

pasakLı o sayıLırı senin iLk postunda kuLLandıın anLamda kuLLanmısh bence ...

hani sen aLdathma SAYILIR mı dediine eet SAYILIR demiş....

not : zaten sayıLırı nereye cekhersen oraya gider ... !

Aldatanıda insanların onurlarını şereflerini 3 kuruşluk zevk için kıranıda... :sigara:

aldatmaya girer ama aldanmasınlar napıyım:)

Geri