hh qirL$ and hh ßoy$ Come On ; )

Kesinlikle Aldatmadik Bunun Sanali Falanolmaz

мεяvεм' Alıntı:
pardon erkeklerin özelliği ne anlatabilirmisin işinize gelen yerde kadın erkek eşit dersiniz ama böyle durumlarda erkek yapar ama kadın yapamaz sen ne kadar akıllısın bakim öyle :mad:

Ben genel olarak erkeklerin öyle düsündügünü kastettim ama ben de öyle düsünüyorum. Erkeklerle kadinlarin farki aslinda cok basit ama bunu cogu bayanlar anlamak istemez. Birgün zamanim olunca uzun uzun yazarim ne gibi farklari oldugunu :goz:

Arkadaşlar aldatmanın hakkı hukuku mu var allahaşkına?

Yazılı yasa mı çıkarıyoruz

Madde 1:Aşşağıdaki durumlar aldatma sayılmaz.

a.öpüşmek(az sulu)
b.bakışmak(şehvetsiz)
c.cinsel ilişkiye girmek(korunarak)

vs..vs...

eğer aklın sevdiğinden başkasına kayıyorsa ve bunun için harekete geçiyorsan bu aldatma değildirde nedir allah aşkına?

sen istediğin kızla sanal flört et, aldatma mı die sor?

en güzel cevap kendinde:

sevgilin internette bi erkekle flört etse aldatma sayar mısın?

Evet Sanal yada Reel Fark Etmez..Aldatma Aldatmadır..Ama Sanalda Belli Bir ilişkin yOksa..Yani LayLayLom Olarak Takılıyosan. Ne biliyim kıza karşı bişiler hissetmiyorsan aldatma sayılmayabilir :p

kesinLikle aLdatma sayıLır..

aldatma sayılır bu işin sanalı falan olmaz

aşık san reel olsun sanal olsun bi başkasını düşünemezsinki zaten içtigin su aldıgın nefes odur karşındaki istedigi kadar çekici güzel olsun gözün ondan başkasını görmez aşık deilsen sadece hoşlantıysa zaten bişy dicegim yoq : )

ben de çoq düşündüm bu soruyu..çewremdeqi insanlara baqıyorum; kız olsun , erkek olsun..bunun aldatma olmadığını sölüyolar..ama kendileri için sadece..sewgilin yapsa die sorduğumda..olmaz öle şey..ben yaparım ama o yapamaz..ztn ben dalgasına yapıyorum diyolar...
bana kalırsa yanliş bişi bu..eğer sewgilim olacaq kişiye gerçeqten güweniyosam onunda böle bişi yapmayacağına inanıyosam ne nette ne realde uğraşmam öle şeylerle..ama sewgilim oynaq, fingirdeq bişise bnde yaparım anasını satim :D ztn öle biriyle birliqte olmaq kimse istemez;)
benden bu kadar son karar senin janims ;)

bence her ıkısıde hem aldatma hem aldatmama yerıne gore degısır..

Duygusal her türlü ihanet aldatmanın içindedir, ve internet üzerinden olucak herhangi bi yakınlaşmada ne kadar kablolar üzerinden olsada duygusaldır ve ihanettir. Affı yoktur. Sanal manal, duygusal yakınlaşma war mı? WAr. O zaman bye.

aLdatmanın sanaLı gerceğimi var :mad:

İkiside aynı şey bence önemli olan ister gerçek hayatta ister sanal alemde ona sadık kalabilmek unutma o bunu yapsa kabul edermisin :(

Bencede Sanali Gerçeği Farketmez
Zaten Bu Işlerle Yani Sanal Işlerle Uğraşan Nasilsa Sanal Diye Bişey Olmaz Diye Hareket Eder Ama Tabiki Buda Sigara Gibidir Sonradan Bunu Gerçeğininde Yapar

Bencede Sanali Gerçeği Farketmez
Zaten Bu Işlerle Yani Sanal Işlerle Uğraşan Nasilsa Sanal Diye Bişey Olmaz Diye Hareket Eder Ama Tabiki Buda Sigara Gibidir Sonradan Bunu Gerçeğininde Yapar
SANAL MANAL KALMAZ
BUGÜN SANALINI YAPAN YARIN GERÇEĞİNİ YAPAR

:Sopa :Sopa :Sopa

tabiki aldatmadır yaa bunu sormak bile yersiz bence düşün bakalım segilin yapsa böle bişeyi hazmedebilirmisin....ben şahsen asla hazmetmem.....

kadın erkek farketmez aldatma sayılır bence.

Geri