HH Sinevizyon Mod Aday.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Tekrar Merhaba Arkada$lar...

Daha Önce HH Sinevizyon Bolumune Mod Adaylıgımı Koymu$tum...

Tabi Konu Sabote Edilince Adminimiz Tarafından Locked edildi...

Tekrardan böyle 1 sey olmıycağını düşünerekten...

Aday oluyorum....

Bölüme Gelince...

Sinemanın Forumumuzda Daha iyi yerleri hakkettiğini dü$ünüyorum...

Bölüm Canlılığı ve forumumuzda Sinemanın Geli$imi için...

Bölüme Mod Adaylığımı yeniden koymu$ bulunuyorum....

Hayırlısı Neyse O olsun diyorum...

(-) (+) = ?​

( - ) http://www.hackhell.com/showpost.php?p=2500890&postcount=16
yeterli cevap verilmiş...
aynı şekilde, yöneticiliği kaldıramayacağın kanısındayım.
en basidinden CS de bile diğer yöneticilerle nasıl konuşacağını, Hackhell'deki herkesin bir arada bulunabilme sebebinin birbirine saygı olduğunu unutan, forumda ise gelip geçmiş, hatta moderatör bile olmuş insanlara tabiri caizse "yandaşcılık" yaparak insanlarla alay geçen mesajlarından, ve bunlara rağmen uyarılmana rağmen devam ettiğin için (-) oy...

+ ... bölümün o kadarda yöneticiye ihtiyacı olduğunuda sanmıyorum.

Benden sana +1905

+1923 kardesım hakkında hayırlısı...

yöneticilik kavramından yeterince uzak bir kisisin ..
hatta bir kac kez banlanan .. Adminimiz konuyu kapattıysa sabote olduğu icin değiLde,
yöneticiliğe uygun olmadığın icin kapanmıs oLmasın .!

Sonuna kadar desteklemiyorum !
-100

gayet iyi bir şekilde görev yapabilecek durumdasın(asistan mod olarak)
açıtğın konuların sayısı da uygun, ayrıca bir başkası gelip senin konunu sabote ettiğinde konunu yeniden açman çok mantıklı.nedir yani konusu sabote edilenlerin ille de günlerce beklemesi mi gereklidir? (fazla mı mantıklı oldu?)

Cs konusunda sürekli serverlarda bulunanlar daha sağlıklı yorumlarda bulunabilirler.
kusura bakmayın ama serverda bulunmadan(hatta hayatında bir kere bile girmemiş kişilerin) sürekli serverdaymış ve kaçanı orda da görmüş izlenimi vermeye çalışması son derece gülünç oluyor.ayrıca forumun cs serverımızdan farklı bir yer olduğunu tekrar hatırlatmama hiç gerek yok, gördüğünüz gibi oylama serverda değil forumda yapılıyor.

edit: özellikle bazı mod arkadaşlarımızda sürekli - vermenin kalıplaşmış bir davranış olarak tekrarlandığını görüyorum.acaba kendileri mod olurkende öyle mi yapıldı da onun acısını mı çıkarıyorlar? yoksa yönetimi sadece kendileri ile sınırlı gördüklerinden(görmek istediklerinden) dolayı mıdır?nedendir bilemiyeceğim,ama daha önce mod olarak görev yapmış birisi olarak bildiğim bir şey varsa bu da yapılan davranışın hiçte "etik" olmadığı ve de önce iğneyi kendinize batırıp, sonra da çuvaldızı mod adaylarına batırmanız gerektiğidir.hackhell de mod olmak msnde arkadaşlar söyledi diye +,- basabilmekten çok daha ötede bir konumdur.

fazla uzatmayalım
benden tam destek
+1903

Hadi HayırLısı Canım Kardesim + 1903 İnsallah Olursun..

kim ne derse dersin.yönetici olmayı hakkeden en ii userlerden birisin
100 defa daha konu açsan 100 defa daha [ + ] veririm :goz:

Diğer konudaki gibi şimdi de İP'lerimizi kontrol edersiniz artık :p
Moderatör adaylığına + diyorum ! hemde 1905 kere + ! :D

bişi daha söyLemek istiyorum...
Cs serverde bayağadır online'im bu adamın
admınlerden daha cok saygı duyulduğunu düşünüyorum....

Gecmiste oLanLar gecmiste kaLir...

+1 :goz:

bölüme ilgili olmaz yetmez,bölümü yöneticiye ihtiyacı yok,olgunluk yok ,
eee daha ne olsun -1907

birden fazla yoneticinin (eksi) verdigi goz onune alınırsa...yeterli olmadıgın ya da yonetımde ıstenmedıgın ortaya cıkıyor...ama eksı yada artı vermiyorum....hakkında hayırlısı olsn...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri