HH Tv OLsun/OLmasın

HH Tv OLsun/OLmasın..

• Kullanılan toplam oy
    215

St.AnGeR

Document Visor..
Reaction score
0
ιѕт              HHuser№: 9          Remote Admi
ThreadTvLaser.jpg
Radyo :) Mus War peqi Ya Tv olsa Nasıl OLur.. mms Servis Sheqlinde Bide Televisyonumus Olsa we Belli Bashlı Amachlar ichn qullansaq.. Örn: Video anlatımları yaynlasaq günlüq programlar hasrlansa Hatta :p ösgüweni olanlar Vjliq bile yapabilrler.. Cam den Canlı yayn sheqlinde..

Arada sırada :p visyoN filmleride yaynlanır

Bence Bi choq sheqilde qullanılabiliceq bishey olurdu Sisinde fiqilerinise göre achmayı planlıorus

örneq amachlanabiliceq qonular.. :
Qlip video Musiq
Film haftanın ürün teqnoloji tanıtımı
Slaytlar Qısa filmlerinis vs. ile tüm isleyenlere hayqırın.. :p sewginisi nefretinisi ( Adabını ashmadan taby )
Qonu anlatımlarını lanse edip daha achqlayıcı olmasını saglayabilirsinis
istege göre canlı yayn dahi olabilir
4um icherisine sechileceq qonulara göre Düsenli Programlar düsenlenebilir

Hell in :p Ders anlatımları mesela..

sanrm örneqler choaltılabilir eer sıcaq baqılırsa hemen quralım diorum we sisin yorumlarınısı beqliorum..

hmm radyoya talep az =p beni seven çok ama =p
buna belki istek olabilir ancak kotalı arkadaşlar izlemeyecektir =)

olsun st anger ürün tanıtımı yaparken ben izlerim =p
+1

HH Radyo dan Sonra Yakışır HH e Hep Daha İleriye Biri Bizi Durdursun :)

hellboy726' Alıntı:
hmm radyoya talep az =p beni seven çok ama =p
buna belki istek olabilir ancak kotalı arkadaşlar izlemeyecektir =)

olsun st anger ürün tanıtımı yaparken ben izlerim =p
+1

Radyonun Ben Altın Chaınıda bilirim :) bi türlü oturamadı Bu sefer Qurulduunu sonradan duydum.. :) peq Haberim we alaqam Olmadı.. umarm Gereqdii qadar qitleye ulashır..

Tv e Gelince Qotalı Arqadashlar ichin :) De Düshndüqlerim war 3 Qalitede yayın olucaq..

isteyen DVD Qalitesinde isler isteyen mp4 ün :) Hafifliinde e bide ortası olmalı dmy..

Sicak Bakilmayacak Gİbİ DeĞİlkİ Kurulsun Bea Çok MuhteŞem Olur

Keske İlgi Olsa 3000 online oluyor radyoda 5 kişi ya oluyor ya olmuyor.
ilgi olacagını bilsem elimden geleni yaparım
ama yınede denemek olabılır.

hemen basliyalim :durdurun

iyi düsünmüssün St.AnGeR :clap :goz:

+1001

ilgiyi yaqalamaq Aslnda choqda sor deil :)

biras Qafanısda Canlandırın :)

sanırım HH qullanıcılarının Chounluu ADSL qullanıcısı :) Limitli yada Limitsis..

Limitli olanlar sıcaq baqmayacaqdır.. Ama eminimqi :) Örnein shöyle bir yayın listesi war

11:30 ChaMuR We :) Vizyon Filmleri ( Atıorum shimdi isimler vs i ) [ icheriq Vizyondaqi filimler Yorumlar tanıtımlar Fragmanlar ]{üsteliq inceleneceq filmlerin listesininde qonu olaraq werilirse meraq ettiinis filmler haqqnda bilgi sahibi olmush olurduq }

12:45 Forum Genelinden Sechilen en beyenilen Qonular we yorumları :)

13:00 Haftanın Rop u :) infatuate ( e taby herqesden Qendisini göstermesini beqleyemessinis slaytlar videolar vs ile hasrlanmısh program aırlıqlı olacaqdır :) )

13:30 HH De düsenlenen yarıshmalar we sürechleri haqqında yorumlar achıqlamalar..

13:45 Cs Serverlarında Düsenlenen Turnuvalar vs

14:15 Spor haberleri yorumları vs

Her bölüm modunun 5-10 dkk sını ayrp hasrlayp sunabiliceqleri bi choq shey olabilir..

Aslnda Qafamda Choq Deishq Programlar vs war faqat bunlar teq bashıma yapabiliceim sheyler deil :) Ne bilym Animation oturumlar Skype Seslendirmeli Animation Achıq oturumlardan tutun..

yeri geldiinde Duyuruların hatta Haberlerin bile yaynlanabilicei bi choq shey..

We teq bildiim bishey war.. eer yayınlanacaq icherii ii tanıtır ( Pasarlar iseq ) Qotalı yada Qotasıs Herqesin ishine yaradıını isletmeq bile yeterli gelior bana.. Adult ichn :) Ayrı bi qanal tabyqi :) :p

Edit:
Protype in dedii gby oyun tanıtımlar vs ishde Aqlınısa Ne Geliorsa..

st çok güzel düşünmüşsün, en kısa zamanda yayın içeriği, nasıl yapılıacağı felan belli olur da yayına girer:goz: .

bencede +1907

olsun tabi.. alternatif kanalda olsun ; ))

dai tabiki olsun. daha geçen solarize sölemiştim =)

mesela ben her akşam kurtlar vadisini 1. bölümden itibaren versem yada 2 günde 1 versem la bırak hackhell'i Türkiye bizim kanala kilitlenir.

yaparımda... valla prime time'de ne show, ne atv, ne digiturk ne movimax =) hepsini geçeriz...

mesela pazar geceleri eskiden star'da parlement sinema gecesi vardı, gençler bilmez... bizde öle bişey yapabiliriz. cumartesileri eski filmler pazarları akşam 20:00'den sonra yeni filmlerle HacKHeLL Sinema Gecesi olabilir!!!

dai sen bi msn'e gelsene!!! bi msn'de senle konuşalım azcık.

Geri