HH Tv OLsun/OLmasın

HH Tv OLsun/OLmasın..

• Kullanılan toplam oy
    215
bişy farkettim --> TÜRKÇEYİ KATLEDİYORSUN!!.. T.v KanaLı uydu yayını gibimi oLur yoksa int. üzerindenmi hyrlı olsun

St.AnGeR' Alıntı:
ThreadTvLaser.jpg
Radyo :) Mus War peqi Ya Tv olsa Nasıl OLur.. mms Servis Sheqlinde Bide Televisyonumus Olsa we Belli Bashlı Amachlar ichn qullansaq.. Örn: Video anlatımları yaynlasaq günlüq programlar hasrlansa Hatta :p ösgüweni olanlar Vjliq bile yapabilrler.. Cam den Canlı yayn sheqlinde..

Arada sırada :p visyoN filmleride yaynlanır

Bence Bi choq sheqilde qullanılabiliceq bishey olurdu Sisinde fiqilerinise göre achmayı planlıorus

örneq amachlanabiliceq qonular.. :
Qlip video Musiq
Film haftanın ürün teqnoloji tanıtımı
Slaytlar Qısa filmlerinis vs. ile tüm isleyenlere hayqırın.. :p sewginisi nefretinisi ( Adabını ashmadan taby )
Qonu anlatımlarını lanse edip daha achqlayıcı olmasını saglayabilirsinis
istege göre canlı yayn dahi olabilir
4um icherisine sechileceq qonulara göre Düsenli Programlar düsenlenebilir

Hell in :p Ders anlatımları mesela..

sanrm örneqler choaltılabilir eer sıcaq baqılırsa hemen quralım diorum we sisin yorumlarınısı beqliorum..
tv talep cok olacagından eminim

HH de adım pek duyulmasada emegim olmasada Film ve Video Klip Arşivim geniş Her Kondua Az Cok Bilgi Sahibi Ve Visual Basic Canlı Yyaında Anlatabilecek Ve Program Tanıtım Kısmında Calısabılecek Kabiliyeti Kendimde Goruyorum.

yanı yayın ve

ve yüzlerce filmlik arşivim vizyona girmemiş divx ve cd si cıkmıs ehr film güncel olarak elimde oldugundan arşivim geniş ;)
yeni hit klipler mevcut olmayanalrıda 1-2 gunde temın ederım.

ozentimisin neysin ne bicim yazi bu ben cozemedim bu yazdigini sacmaliyonuz bu forumda bu kadar basi bos bi sayfa ilk defa gordum turkceyi mahvetmissin

St.AnGeR' Alıntı:
ThreadTvLaser.jpg
Radyo :) Mus War peqi Ya Tv olsa Nasıl OLur.. mms Servis Sheqlinde Bide Televisyonumus Olsa we Belli Bashlı Amachlar ichn qullansaq.. Örn: Video anlatımları yaynlasaq günlüq programlar hasrlansa Hatta :p ösgüweni olanlar Vjliq bile yapabilrler.. Cam den Canlı yayn sheqlinde..

Bence Bi choq sheqilde qullanılabiliceq bishey olurdu Sisinde fiqilerinise göre achmayı planlıorus

Qlip video Musiq
Slaytlar Qısa filmlerinis vs. ile tüm isleyenlere hayqırın.. :p sewginisi nefretinisi ( Adabını ashmadan taby )

sanrm örneqler choaltılabilir eer sıcaq baqılırsa hemen quralım diorum we sisin yorumlarınısı beqliorum..

olsun da st.anger sen ne guzel turkce konusuyon oyle yav

alışcaksınız :D:D:D:D ben alıştım mesela :D

Düşünülen uygulamaya tamamen katılıyorum..Fakat yazı şekline kesinlikle katılmıyorum.Bence düpedüz türkçeyi hafife almak durumu diyorum arkadaşlarımın daha duyarlı olmaları hususunda rica ediyorum.Bu şekliyle güzel türkçemizin dejenere olması yolu açılmış olur ki buna ben dahil kimsenin razı olacağını sanmıyorum lütfen biraz daha dikkat.. Bu güzide sitenin hazırlanması hususunda emek ve uğraşlarını esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..

sanırım yabancı ondan türkçeyi tam yazamıyor ...
neyse olsa güzel olur

St.AnGeR' Alıntı:
ThreadTvLaser.jpg

Qlip video Musiq

hay senin kullanacağın türkçe'ye eşşek'ler çomak soksun. :Sopa

blah' Alıntı:
hay senin kullanacağın türkçe'ye eşşek'ler çomak soksun. :Sopa

millete laf atmadan önce kendinize bakın isterseniz... noktalama işaretlerini kullanmayı çözmelisin sende...

BEn yazılanlardan hiç bişey anlamadım.Sanırım Turkche dilini bilmediğimdendir:(

Forumu yavaslatmıycaksa olsun yeni hali super zaten siyah tema falan bi de vizyonu olsun :D

st. anger ne biçim yazı yazmışsın okunmuyo bile...

olsun gusel olur...

olsun be yakısır ha.........:D bende haber muhabiri olurum

Geri