hellboy726' Alıntı:Piknik tarzı gezide bulunan yöneticilerimizin resimlerinin bulunduğu mutlu mesut album
izlemek için Tıkalayınız![/CENTER]
Set by : heLLboy726
Not: yetkili bir arkadaşım bu mesajdakileri konunun başına bu not haricinde aynen eklerse sevinirim.
PaT!€nT' Alıntı:hell de passo resimlerden albüm yapıo...
aga sen geleceğin zamanı bilmiyonki ama 3 ay istanbuldayım gel gerisine karışmaGєηco' Alıntı:uLa aSes ben istanbuLa geLiom sen yoksun.. bak nasıLda gidiyo aaganın canı isteRse kırcam kafanı senin : =)
oo gece 3 he =)..ben sadece pizza yiyip dağıldınız sanıyorumases' Alıntı:aga sen geleceğin zamanı bilmiyonki ama 3 ay istanbuldayım gel gerisine karışma
ama güzel bir geziydi ole sus pus bir gezi olmadı maşallah herkesin çene bir karıştı özellikle gece nin 3 ünde bi çeneler düştü kimse gidemedi eveama dark ın lıghtlığı üstündeydi yengenin ufak bi kaş göz hareketiyle geceye gelemedi
hele gece 3 teki minibüs faciası ayrı bi komedi onu anlatmayayım sağlığınız için
uzun lafın kısası emeği geçen herkese tskler
![]()
waLLa iLk sordugum ki$i sen oLDun o niye geLmedi diye :sigara:foreternit' Alıntı:bensiz eğlence boğazından nasıl geçti![]()
freemitnick' Alıntı:ben şimdi bişi derdimde revo gelsin öyle derim
KaRma' Alıntı:Aramızda 1 Top Vardi Kimsenin dikkatini çekmemi$ :hhmanD
DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:uhhuahuahua biz döndük samauna buluştunuz demek.
buluşmanın en ilginç tarafı berhanın gelmesi HHAHHAHAH
freemitnick' Alıntı:des hem samsuna döndüm diyon hem de fotolar da çıkmışsın...![]()
DeeRPaRtY' Alıntı:İnsan Bizide Dawet Eder Bea :hadiordan
Hep YetkiLi KişiLer warmıs Burda (= İnsan Yorum Yazmaya biLe Cekinior
Neise Bizde NormaL User'Lar oLarak TopLanaLımda YetkiLi ArkadaşLarı Kıskandırcak Bi BuLuşma oLsun :hadiordan
cokcokcu' Alıntı:iyi toplanmışsınız
revolation eskişehire gelince bizde böle pizza yiyek![]()
hellboy726' Alıntı:infa yenge yemek yapma sözü verdi kıramadım =p
Bu arada
lem rewo seni tanıyamadım resmin 1 tanesinde ismini yazmadım kusura bakma =p
bu arada 10. resme dikkat :goz:
foreternit' Alıntı:bensiz eğlence boğazından nasıl geçti![]()
KaRma' Alıntı:waLLa iLk sordugum ki$i sen oLDun o niye geLmedi diye :sigara:
ĦĄЯĄMÍ' Alıntı:yahu duygu yoğunluğu yaşıyorum böyle bir muhabbette bende olmalıydım o yüzden üzülüyorum =(
ama bizim baytar hasta düşmüş gidememiş ona seviniyorum hha =)
inşallah şöle sonbaharda turlar bitince bi hh buluşması daha olursa. mutlaka gelmek isterim =)