hh'den eğlenceli birgün =)

ehehe güzel bi gündü ama çok yemek yemişim hala acıkmadım :melek
resimler her zamnki gibi güzel kimin çektiği belli oluo :sigara:

walla maniyi bende çözemedim, bi ara boranın yamacına ilişti, yapıştı kaldı, sewgilim elden mi gidio die panik oldum bi an, meğer foto içinmiş herşey :p

çok güzeL bi gün oLmuş gerçektenn ortamda süpere benzioo ee ne diyelim belki bir gün balıkesir buluşmasında bizde....

Umarim diğer hh LıLarın yerinede eğLenmissinizdir
:hhmanD

İyi Eğlenmeler Arkadaşlar ... Bizde bulunmak isterdik ama haberimiz yoktu :D neyse bidakine inş...

cid024f01c5d9c6bd48bd20qs3.gif

günah değil mi banaaa :(:(:(

bananee bende gelmek istiyorummm:(:(

ehuehue bi kaç soruna ramen güsel bi gün oldu diebilirim asıcık yüsüm asık geçti sanırsam bunun için kusura bakmayın :melek ama hepinisle tanışma fırsatı bulmak çok güseldi bidahakine daha güsel olucak inş :melek

daha bi sürü resimler wardı onlar nerde yaf :saskin

oyh oyhhh :) harika qörunuyorsunuzz.infayı, dark_angel'i turgayı maniyi, bide daredevil_off tanıdım:)
jewel nerdee :p kapris le kırmızıda cok tatlılarr :aşk

bende gelmek istioom yaahh :(

yenge ben orada uyumuyorum. gözlerime klimadan yüksek basınçlı hava geliyordu gözlerimi kapamıştım. ama meğersem o basınç yapan klima değilmiş. mani'nin burun delikleriymiş :durdurun

çok güzel bi gündü ya. gelen herkese teşekkürler. organizasyonlar devam edecek... katılımları aynı hızda bekliyorum..

aslında kafamda 2-3 şey daha var.

1- şöyle güzel bi kareoke buluşması,
2- yaza bi paint-ball maçı =)
3- yaşilin içinde - mavinin esintisinde güzel bi piknik...

Kareokeye gidersek ilk şarkıyı mani'den bekliyorum :clap

eheheh st.anger fiyakalı çıkmışsın :D

ama çeşke saçları toplamasydın be abi :D

ya söylemeyi unuttum. millet Ortaköyde - Kız Kulesinin önünde ne bilim tarihi yerlerde yada güzel mekanlarda resim çektirir...

farkettiyseniz biz wc'nin önünde çektirdik :hhmanD

Geri