- Reaction score
- 0

HHPortal En İyiler 2012 Ödülleri Sahiplerini Buldu.
Ben bu uygulamayı İlhan abinin açmış olduğu 2011 HHPORTAL'ın Enleri konusundaki üyelerimizin seçtikleri arkadaşlardan yola çıkara hazırladım umarım olmuştur.Bir kaç üyede ben ekledim unuttuklarım olmuşsada aflarına sığınıyorum

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla ŔĘĂČŢŎŖ☺ Seçilmiştir.
1. En İyi Admini:ŔĘĂČŢŎŖ☺

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla kent55, cehennemzebanisi ve KnockOut Seçilmiştir.
2. En İyi Smodu:kent55, cehennemzebanisi, KnockOut

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla LsD, SEYDİALİ,yyıldırayy,bLueXtremE Seçilmiştir.
3. İyi Moderatörü:LsD, SEYDİALİ,yyıldırayy,bLueXtremE

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla Sonsuzluğa,Atakızı,tears of heaven Seçilmiştir.
4. İyi Miss Moderatörü:Sonsuzluğa,Atakızı,tears of heaven

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla tiesto,SqooK^ Seçilmiştir.
5. En İyi Uploader:tiesto,SqooK^,.

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla jason_,burak 35,junior - kacan Seçilmiştir.
6.En İyi Haber Editörü:jason_,burak 35,junior - kacan

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla Siara,Shawn Michaels Seçilmiştir.
7.En İyi Video Avcısı:Siara,Shawn Michaels

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla degazor35,çakır ,>ahm@t< ,Delibabe, Hyperon , rd@ls10 , eftalya,Wolf ,bim_28 Seçilmiştir.
8.En İyi Altın Üyesi:
degazor35,çakır ,>ahm@t< ,Delibabe, Hyperon , rd@ls10 , eftalya,Wolf

HHPortalın En iyler 2012 Ödüllerinde Almış Olduğu oylarla PirAdam,OceanGray,Sniper, bahadır_88 , ADMİRAL,Seçilmiştir.
9.En İyi Üye: PirAdam,OceanGray,Sniper, bahadır_88,ADMİRAL
NOT:İsmini unttuğum arkadaşlar kusura bakmasın bildiğim, tanıdığım ve gözüme çarpan üyeleri ekledim
KAYNAK :HHPORTAL