HHTunnel.Com ile Artık Kısıtlanmayacaksınız !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanırım bu sitedeki videoları Türkiyeden izleyebilen yok,belki proxy ayarı değiştirip izleyen vardır ama ben beceremedim tünellerin hiçbiri videoları açamıyor,forumlarda falan millet kıvranıyor ama yok :) yaklaşık 3000 tane videodan mahrum kaldık,ilgilendiğiniz için teşekkürler

pm attım bakarmısın lütfen.

Süper bir yenilik daha
Emeği geçen herkese teşekkürler

Dark sanırım video indirme ilgili bir sorun var

youtubede videoları sadece flv olarak indiriyor hq veya hd olarak indirmiyor

Dipnot: Proje süresince desteklerini biran olsun esirgemeyen biricik sevgilim infatuate'e teşekkür ederim sen olmasan ben bunun altından kalkamazdım balım :bow :glare:​

:hhmencool::hhmencool::hhmencool::hhmencool: :hhmencool:

dark_angel sen askerdeyken herkes seni ve senin adaletini özlediğini söylerdi hiç anlamazdım farkın ne diye ?

ama gelince anladım farkını ...

teşekkürler , eline sağlık ...

hackhell gerçekten çok iyi bir site.gün geçtikçe değişiyor ve daha da iyi oluyor...ana sayfadaki yeni eklentiler çok iyi...

millet paylaşımcı forum gürsün.iyiki varsınız hackhell

Up Up :utan

çok ağır bazen hiç açılmıyor.Ayrıca ana sayfada ki son mesaj ı simgeleyen o kara kutuya tıkladığınız da tekkrar anasayfa açılıyor hatta bölüm konuların da da durum bu

illa konuya veya konun sayfa numaralarına tıklamanız gerekiyor.

ama esas sorun çok ağır olması

ağırlığı ile ilgili bir çalışma yapıcam bıraz sabredın arkadaslar.

hhtunnel'in hız sorunu düzeltilmiştir. Yinede aşırı bır yavaslık ıle karsılastıgınız zamanlar olursa burdan belırtın tekrar bakayım.

zxmlh5.jpg

bir önce ki mesajım da dediğim gibi iaşretli yere tıklayınca ana sayfa tekrar geliyor

zxmlh5.jpg

bir önce ki mesajım da dediğim gibi iaşretli yere tıklayınca ana sayfa tekrar geliyor

Hackhell'da gezebılmek ıcın ılk mesajda verdıgım ayarlardan hhtunnel ıcın olan ozel temayı secıp dolasırsanız daha rahat olur sızın ıcın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri