Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir kadın gördüm yoğurt yiyordu mıknatıs gibi ilgimi çekti dedim bi sigara yakıymde şuna bi şampanya ısmarlayayım. çakmağı cebimden çıkarayım derken birde baktım ki cüzdan evde eeeee para yoksa şampanyada yok
Kaymak CECEMANI Önemli Deil Abi Hatasiz Kul Olmaz Hem NE Kusuru Estafurullah
Çakmak
BaRdaK
Şapka
Radyo
Ya Bugün KAYArken Yokda CAkmak Buldum Sigarami Yaktim Sonra Bir BARDAK Su ictim Sonra SAPKami Takim RAdyomu ACtik Kulakligimi Kulagima Takim Yolda Yürüdüm
jeneratörü aldim fise takdim bakdim oluyordu o arada makarna yiyordum bide tabiki bucakla kestim ondan önce memory cardim herzamanki gibi playstation2 deydi yani.
kasmir ne oldunu bilmedim icin af edersiniz arkadaslar
Camasir Makinasi Almaya Giderken Baktim Yolda Celik Teller KAldirimda Celik TEllere Takildim Düserken Dag Gibi Camur Vardi Oraya Düstüm Sonra Kalktim FAturayi Yatircegim Aklima Geldi Ama Eve Gittim Temizlendim Bi TAbak Yemek Yedim Sonra Geri Gittim Yatirdim
sabah saaetlerinde bir AYI ÇİFTLİĞE saldırdı.çiftlik sahibi KALESNİKOF silahı ile ayıyı vurdu.olay yerine gelen ASKER ayıyı vuran adamı ruhsatsız silah bulundurduğu için göz altına aldı.MEHMETÇİK yine görevini yerine getirmişti.
geçen karnım çok acıkmıştı mutfağa gitçektim lap diye düstüm bi baktım herler buz olmuş hep denedim denedim gidemiyom aklıma bir fikir geldi çakmakla eritmek erittim gittim bi baktım benim kız yani sevgilim yemege gidelim mi diye sordu ben de tamam gidelim dedim sonra giderken baktım kapı açılmıyodu kilitlemiştim kapıyı anahtarın yerini unuttum ara ara zor buldun neyse zar zor yetişmiştim bi baktım okula gittik sasırdım ama yine güzel geçmişti
Filme dalmıştım, Bizimkiler dışarıda yemekteydiler. Halının üzerinde top ile oynayan Reçel(köpegim) birden irkildi Çilingirci nasıl kapıyı açmaya calışırsa aynen, birisi kapıyı açmaya çalışmaktaydı..
ELA okulu bitireli 2 YIL olmuştu.ama daha önünde UZUN bir yol olduğunu düşünürken mutfağa giderek buzdolabından bir parça PASTIRMA aldı.o anda arabasını tamire götüreceği ve BALATAları tamir ettireciği aklına geldi
Kemal amca Herzamanki gibi kafasında şapka elinde bira sisesi ile geziniyordu hayrola kemal amca diye sordugumda bana su kosede bi sabuncu var ona gidiyorum diye cevap Verdi
puuh şirine ablaaa Araya sen girmisin yaw o kadarda guzel bulmusutum
dur ben yeni yazamn seninkinden
GEne sokakta gezerken bali ve tinercileri gordum ve evin camını kırmaya calısıyorlardı ve ben onları durdurup
Niye boyle yapıyosunun dunyada ask var hayat var guller cicekler var dedim ve onları vaz gecirdim
BAKKAL kemal işleri ilerletmişti.artık ÜTÜ hatta ADSL MODEM satmaya bile başlamıştı.fakat kendisi kalp hastasıydı hergün İLAÇ kullanmak zorundaydı.bir keresinde PRİZden elektrik çarpmıştı az daha ölüyordu.
UĞURSUZ bir YURT DISI tatiliydi.yalnız gittiğimiz dağdaki KARTALlar görülmeye değerdi.gezimizde bize rehberlik yapan KADINın başına gelmeyen BELA kalmadı.