Hillary Clinton Adaylıktan Çekildi

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
hillary_obama_b.jpg

Hillary Clinton Adaylıktan Çekildi​
07.06.2008 22:07​

Clinton, Obama'nın adaylığına destek verdiğini açıkladı.

Amerika Birleşik Devletleri'nde başkanlık seçimine doğru geri sayım sürüyor.
Demokrat Parti'de, Hillary Clinton, yarıştan çekildiğini belirterek rakibi Barrack Obama'yi destekleyecegini duyurdu.

Hillary Clinton, Washington'da yaptığı konuşmada, seçim kampanyasını resmen sona erdirdiğini ve Obama'yı destekleme kararı aldığını söyledi.

Clinton, taraftarlarından, tüm güçlerini, Barack Obama'nın Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni başkanı olarak seçilmesi için kullanmalarını istedi.

Bir süredir Clinton-Obama rekabetinin yaşandığı Demokrat Parti, başkanlık seçimine bir bütün olarak girmeyi hedefliyor.

Obama ile Clinton önceki gün de partiyi birleştirecek formülü görüşmek için biraraya gelmişti.

Demokrat Parti'de, başkan adaylığı kesinleşen Obama'nın, Clinton'ı yardımcısı olarak seçmesini isteyen çevreler de bulunuyor.

Ancak Obama, bu konuda verilecek kararı en zor karar olarak niteliyor.

Obama'nın, Kasım ayındaki başkanlık seçiminde rakibi, Cumhuriyetçi aday John McCain olacak.

KAYNAK​

Obama alır gider diye düşünüyorum hilary nin çekilmesi iyi oldu yoksa dünyanın sözde gelişmiş en büyük ülkelerinden birinde nasıl bir demokrasi var demekten kendimi alı koyamıyordum niyemi Babadan oğula kocadan ( azda çapkın ) karısına doğru giden bir demokrasimi bu ?

insallah dostum

Geri