HJ-Split İle Dosya Birleştirme - Parçalama [ Resimli Anlatım ]

Otium

Altın Üye
Reaction score
0
~ Download HJ-Split ~
http://rapidshare.com/files/132613131/HJ-Split-Hackhell.rar
Rar Password: hackhell.com

HjSplit.gif

A) Parçalama ve upload işlemine hazırlama

- Programı açtıktan sonra ''SPLIT'' butonuna basıyoruz.

- ''INPUT FILE'' butonuna basıyoruz ve parçalara ayırmak istediğimiz DVDRIP (.avi - xvid - divx) dosyasının bulunduğu konuma girerek gerekli dosyayı seçerek ''AÇ'' butonuna basıyoruz.

- ''Split File Size'' Bölümünü 95 MB (Mbytes) olacak şekilde ayarlıyoruz ve ''START'' butonuna basıyoruz. Working... yazısı çıkıyor ve bekliyoruz

NOT: MB (Mbytes) olan alanı yanlışlıkla ''Kbytes'' olarak ayarlarsanız dosya yaklaşık 7241 parçaya bölünüyor bu ayrıntıya dikkat edin

- ''Splitting Completed'' yazısı geliyor parçalama işleminin tamamlandığını belirtiyor ''OK'' butonuna basıyoruz. Parçalama işlemi bitti, 700 MB olan DVDRip .avi dosyamız 95 x 7 ve 1 x 34 MB olarak bölündü (8 Parça) bu değer dosya boyutuna bağlı olarak değişkendir.

...ResimLi AnLatım ( ParçaLama )
HjSplit-I-1.gif

HjSplit-I-2.gif

HjSplit-I-3.gif

HjSplit-I-4.gif

HjSplit-I-5.gif

B) Download (İndirme) sonrası Winrar'dan çıkarma ve birleştirme
- HJSplit programını açıyoruz

- ''JOIN'' butonuna basıyoruz ve ''INPUT FILE'' butonuna basarak dosyalarımızın bulunduğu konuma girerek ilk parçayı seçiyoruz ve ''AÇ'' butonuna basıyoruz.
- ''INPUT - OUTPUT FILE'' seçenekleri dosyaların birleştirileceği ve birleştirme sonrası çıkartılacağı konumları belirtiyor bu konum birleştirilecek dosyaların bulunduğu konumdur.

- Bu işlemin ardından ''START'' butonuna basıyoruz ve tekrar working... iletisi geliyor ve birleştirme işleminin bitmesini bekliyoruz.

- Son olarak ''Joining Completed'' ekranı geliyor ''OK'' diyerek işlemi sonladırıyoruz. Dosyamız belirttiğimiz konuma çıktı. Hepsi bukadar...

...ResimLi AnLatım ( BirLeştirme )
HjSplit-II-1.gif

HjSplit-II-2.gif

HjSplit-II-3.gif

HjSplit-II-4.gif

HjSplit-II-5.gif

Teşekkür Butonunu SeveLim :aşk

eline saglık cok guzel yaw rh :D

upLayaLım önemLi bir konu bu :p

ben biliyordum ama bilmeyen arkadaşlarımız için çok yararlı bir konu olmuş. resimli olması ise konuya daha çok kalite katmış.

sadece film diil dimi her dosyayı bölebilio?

edit: denedm her dosyayı bölebilio ve baya hızlı çok saol winrar la bölemek çok kasıodu. böle raatlık oldu. kalavyene sağlık...

Arkadaşım süpersin ya 1 numarasın............
Ama bendeki dosyaları görmüyor.

eline sağlık, güzel bir anlatım olmuş..

sen boşuna "uplayarak" yorulma, biz direk sabit'e alalım bunu;)

konu sabitlenmiştir..

eline sağlık kardeş emeğe saygı çok gzl bi çalişma

ellerine sağlık güzel bizde senin gibi faydalı olabilsek keşkeee

ellerine saglik ellerin dert görmesin

Geri