HJ-Split İle Dosya Birleştirme - Parçalama [ Resimli Anlatım ]

Otium

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
~ Download HJ-Split ~
http://rapidshare.com/files/132613131/HJ-Split-Hackhell.rar
Rar Password: hackhell.com

HjSplit.gif

A) Parçalama ve upload işlemine hazırlama

- Programı açtıktan sonra ''SPLIT'' butonuna basıyoruz.

- ''INPUT FILE'' butonuna basıyoruz ve parçalara ayırmak istediğimiz DVDRIP (.avi - xvid - divx) dosyasının bulunduğu konuma girerek gerekli dosyayı seçerek ''AÇ'' butonuna basıyoruz.

- ''Split File Size'' Bölümünü 95 MB (Mbytes) olacak şekilde ayarlıyoruz ve ''START'' butonuna basıyoruz. Working... yazısı çıkıyor ve bekliyoruz

NOT: MB (Mbytes) olan alanı yanlışlıkla ''Kbytes'' olarak ayarlarsanız dosya yaklaşık 7241 parçaya bölünüyor bu ayrıntıya dikkat edin

- ''Splitting Completed'' yazısı geliyor parçalama işleminin tamamlandığını belirtiyor ''OK'' butonuna basıyoruz. Parçalama işlemi bitti, 700 MB olan DVDRip .avi dosyamız 95 x 7 ve 1 x 34 MB olarak bölündü (8 Parça) bu değer dosya boyutuna bağlı olarak değişkendir.

...ResimLi AnLatım ( ParçaLama )
HjSplit-I-1.gif

HjSplit-I-2.gif

HjSplit-I-3.gif

HjSplit-I-4.gif

HjSplit-I-5.gif

B) Download (İndirme) sonrası Winrar'dan çıkarma ve birleştirme
- HJSplit programını açıyoruz

- ''JOIN'' butonuna basıyoruz ve ''INPUT FILE'' butonuna basarak dosyalarımızın bulunduğu konuma girerek ilk parçayı seçiyoruz ve ''AÇ'' butonuna basıyoruz.
- ''INPUT - OUTPUT FILE'' seçenekleri dosyaların birleştirileceği ve birleştirme sonrası çıkartılacağı konumları belirtiyor bu konum birleştirilecek dosyaların bulunduğu konumdur.

- Bu işlemin ardından ''START'' butonuna basıyoruz ve tekrar working... iletisi geliyor ve birleştirme işleminin bitmesini bekliyoruz.

- Son olarak ''Joining Completed'' ekranı geliyor ''OK'' diyerek işlemi sonladırıyoruz. Dosyamız belirttiğimiz konuma çıktı. Hepsi bukadar...

...ResimLi AnLatım ( BirLeştirme )
HjSplit-II-1.gif

HjSplit-II-2.gif

HjSplit-II-3.gif

HjSplit-II-4.gif

HjSplit-II-5.gif

Teşekkür Butonunu SeveLim :aşk

eline saglık cok guzel yaw rh :D

upLayaLım önemLi bir konu bu :p

ben biliyordum ama bilmeyen arkadaşlarımız için çok yararlı bir konu olmuş. resimli olması ise konuya daha çok kalite katmış.

sade ve açık anlatım olmuş elinde saglık

sadece film diil dimi her dosyayı bölebilio?

edit: denedm her dosyayı bölebilio ve baya hızlı çok saol winrar la bölemek çok kasıodu. böle raatlık oldu. kalavyene sağlık...

Arkadaşım süpersin ya 1 numarasın............
Ama bendeki dosyaları görmüyor.

eline sağlık, güzel bir anlatım olmuş..

sen boşuna "uplayarak" yorulma, biz direk sabit'e alalım bunu;)

konu sabitlenmiştir..

Teşekkür TuRK_HaRD

ResimLer DüzeLtiLdi...

emegine saglık gussel paylaşım olmusss

eline sağlık kardeş emeğe saygı çok gzl bi çalişma

ellerine sağlık güzel bizde senin gibi faydalı olabilsek keşkeee

ellerine saglik ellerin dert görmesin

eline sağlık çok güzel olmuş RH

Geri