Hocamı GözaLtına ALdıLar!!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Balyoz Darbe Planı soruşturması kapsamında gözaltına alından Lütfi Sancar kimdir...
Lütfi Sancar gözaltına alındı

Balyoz Darbe Planı soruşturması kapsamında Lütfi Sancar da gözaltına alındı.''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, eski Güney Deniz Saha Komutanı Emekli Koramiral Lütfi Sancar'ın gözaltına alındığı öğrenildi.

Soruşturmayı yürüten savcıların talimatı üzerine bugün yapılan gözaltılar kapsamında arandığı bildirilen ismin, eski Güney Deniz Saha Komutanı emekli Koramiral Lütfi Sancar olduğu, Sancar'ın İzmir Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne geldiği bildirildi.

Bugün İzmir'de emekli kıdemli albay Ü.Ö. ile ismi açıklanmayan emekli tuğgeneral daha önce gözaltına alınmıştı.

Lütfü Sancar kimdir

1945 yılında, İzmir-Menemen’de doğan Koramiral Lütfü Sancar, Deniz Harp Okulu’nu bitirdikten sonra donanmaya katılmıştır. 1973 yılında ABD Deniz Kuvvetleri Muhrip Okulu, 1976 yılında Deniz Harp Akademisi, 1979 yılında ABD Deniz Kuvvetleri Kurmay Koleji’nde eğitim aldıktan sonra, 1983 yılında Silahlı Kuvvetler Akademisi’nden mezun olmuştur.

Muhriplerde yedi yıl branş subaylığı, bölüm amirliği, II nci Komutan görevlerinde bulunduktan sonra 1984-1985 yıllarında TCG Anıttepe Komutanlığı, 1990-1992 yıllarında I nci Muhrip Filotillası Komodorluğu, Nato Akdeniz Çağrı Kuvveti Komutanlığı ve Nato Akdeniz Daimi Deniz Kuvveti Komutanlığı, 1986-1989 yılları arasında Washington Deniz Askeri Ataşesi olarak çalışmıştır. 30 Ağustos 1992’de tuğamirallik, iki yıl süre ile Güney Avrupa Müttefik Deniz Kuvvetleri Komutanlığı (COMNAVSOUTH) Karargahı’nda Plan Prensipler Başkanlığı ve bir yıl süre ile Akdeniz Bölge Komutanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Müteakiben Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Plan Prensipler Başkanlığı ve Araştırma ve Proje Geliştirme Başkanlığı görevlerinden sonra 1997 yılında, tümamiralliğe terfi etmiş, iki yıl süre ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanlığı ve Çıkarma Filosu Komutanlığı, 2000-2001 yıllarında Harp Filosu Komutanlığı, 30 Ağustos 2001’de Koramirallik ve Deniz Eğitim ve Öğretim Komutanlığı görevlerinde bulunmuştur.

13 Ağustos 2003 tarihinden itibaren Güney Deniz Saha Komutanlığı görevini sürdürmektedir. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, Harekat hizmetinde “Üstün Başarı”, “Yönetimde Üstün Başarı” ödülleri ve “Liyakat Madalyası” ile şereflendirilmiştir. (A.B.D) Evli ve iki çocuk babasıdır.

Kaynak: Bugün Gazetesi

image015.jpg

Bir DenizciLik ve Lütfü Sancar öğrencisi oLarak Türk DenizciLiği adına (bana göre) yaşayan en önemLi isim Lütfü Sancar hocamız BaLyoz,darbe,terör gibi şeyLer bahane ediLerek gözaLtına aLınmıştır.. Hayatımda tanıdığım en düzgün kişiLiğe sahip,hayatımda en çok saygı duyduğum ve duyacağım insandır..
Onu anLatmaya keLimeLer yetmez,ergenekonmuş baLyozmuş inanın hiç takip etmem ancak Lütfü Sancar'ı bu haLe getirenLer her kimse YAZIKLAR OLSUN!

Ne diyeceğimi bilemiyorum, üzüntünü bir çok sebepten paylaşiyorum,
ard arda sıcak gelişmeler oluyor, son gözaltına alınanlar Sözde balyoz darbe
planları çerçevesinde yapılmıştır.Peki dönemin Genelkurmay başkanı Hilmi ÖZKÖK
neden olayın dışındadır.Varda diyemem yokta diyemem demekle kendini olayların
dışında nasıl tutabilir.Varsa vardır,yoksa yoktur Komutanım gereğini yapın millet olarak bayıldık en azından kendim.

İyi de adam doğarken suçlu doğmuş....MENEMEN doğumlu(önemini bilirsiniz...)
Hem Menemen'de doğacan, üstüne bi de subay olucan....Yetmez mi içeri tıkılmak için....?

Ne diyeceğimi biLemiyorum,zaten geri kaLmış Türk DenizciLiği adına çok önemLi bir kişiydi.. BöyLe kişiLere sahip çıkmak yerine içeri tıkıyoruz..
Türk DenizciLik Tarihini bizLere aşıLayan,Barbaros'u,Çakabey'i bizLere gerçek manasıyLa tanıtan Kıbrıs Barış Harekatında,Nato'da görev aLmış bir çok uğraşı oLan,vatanına,gençLiğe sahip çıkan çok kibar bir İzmir beyefendisi.. O'nu tanıdığım için gururLuyum..

Gazete diye geçinen paçavraların, gizli tanıkların sözleriyle daha kaç kahraman harcanacak merakla bekliyorum...

Birini bile ispat edemediler henüz ama nedense tutuklamalar tam gaz...

bu gizli tanık işi zaten iyice zıvanadan çıktı bir sürü cemaat var onlardan birinin lideri neden içeri alınmıyor ? nedir bu askere yapılan baskı ama ilker başbuğ adam değil gerçekten değil bunları konuşturuyor :S

Ne diyeceğimi bilemiyorum, üzüntünü bir çok sebepten paylaşiyorum,
ard arda sıcak gelişmeler oluyor, son gözaltına alınanlar Sözde balyoz darbe
planları çerçevesinde yapılmıştır.Peki dönemin Genelkurmay başkanı Hilmi ÖZKÖK
neden olayın dışındadır.Varda diyemem yokta diyemem demekle kendini olayların
dışında nasıl tutabilir.Varsa vardır,yoksa yoktur Komutanım gereğini yapın millet olarak bayıldık en azından kendim.

ordu içinde çok önemli bilgilerin dışarı sızdırılması olayını bir teğmenin veya bir astsubay ın yapabileceğine inanmıyorum. o bilgilere ulaşabilecek kişilerin ciddi ciddi paşa felan olmaları gerekir düşüncesindeyim. emekli de olsalar g.kurmay başkanlarıda araştırılmalı, yoksa bu işin sonu gelmeyecek.

Serbest bırakılanlardan Emekli Koramiral Lütfi Sancar'ın avukatı Yakup Akgül, "Müvekkilim, darbe iddialarıyla ilgili herhangi bir kişi ya da kişilerlerle ilişkisi olmadığı için serbest bırakıldı." dedi.

Balyoz Darbe Planı Soruşturması kapsamında savcılara ifade veren Emekli Koramiral Lütfi Sancar serbest bırakıldı. Sancar, saat 21.00 sıralarında getirildiği Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrıldı.

Gazete diye geçinen paçavraların, gizli tanıkların sözleriyle daha kaç kahraman harcanacak merakla bekliyorum...

Birini bile ispat edemediler henüz ama nedense tutuklamalar tam gaz...

kardeşim gereğini yerine getirmiş :clap:clap bize düşen alkışlkamak

sanada tüm subaylarımızada cani gönülden inanıyorumki onlardan en ufak şüphem yok lakin bu hükümetten herşey beklenir.

fetullah hoca iyi is yapti 25 senede icimize girdi öcalanda kürt teröristti yakalandi simdi fetullah intikam aliyor sonumuz hayir ola nurcular zaten bu ülkeyi bölmeye calisan kürt asilli kisilerin oldugu guruptur saidi nursi diger adiyla saidi kürdi
iste adam amerikandan iyi destek aldi senelerce simdide iyi kaosa soktu basardi istedigini bizde seyrediyoruz bu duruma bakip yazikk
ülke elden gidiyor

Bir İnsan Çok İyi Olabilir Ama Bu Onun Suç İşlemiyeceği Anlamına Gelmez,
Yargıya İntikal Etmiş Ve Halen Devam Eden Bir Dava Kapsamında Asker Değil Kral'da Olsa,
Her Türk Vatandaşı Gibi Yargıya Gidip İfade Vermek Zorunda,
Eğer Kanun Önünde İşlediği Bir Suç Varsa Cezalandırılır Aksi Takdirde İfadesine Başvurulur,
Bağımsız Demokratik Ve Laik Hukuk Devletlerinde İşler Böyle Yürür,
Yargı Önünde Kimsenin Ayrıcalığı Yoktur Aksi Olsa Yargıya Güven Sarsılır O Zaman Gücü Yeten Gücü Yetene Olur.

suc yok sadece planlanmis ama uygulanmamis bir durum kanunda yeri var olmayan bir sey icin kimse tutuklanamaz
yani birini vurmak istiyorsun ama pilanindan misal vaz gecmissin suc intikal etmiyor 35 ci maddede yeri var
fetullah iyi is görüyor hadi hayirlisi

Hocamız serbest bırakıLmıştır,maLum eski komutan oLduğu için biLdiği çok şey vardır eLbette..
derste sLaytta ÇanakkaLe konusunu işLerken yada Türk bayrağı gördüğünde ceketini iLikLeyen mükemmeL bir insan..
Sorgu vermeye kendi gitmiş..

Hocamız serbest bırakıLmıştır,maLum eski komutan oLduğu için biLdiği çok şey vardır eLbette..
derste sLaytta ÇanakkaLe konusunu işLerken yada Türk bayrağı gördüğünde ceketini iLikLeyen mükemmeL bir insan..
Sorgu vermeye kendi gitmiş..

Merak etme arkadaş adam gibi adamlara kimse bir şey yapmaz ama bu milletin kafasına balyoz inirmek için ihanet planları yapanlar ise bunun hesabını adalete verecek elbet

Bir İnsan Çok İyi Olabilir Ama Bu Onun Suç İşlemiyeceği Anlamına Gelmez,
Yargıya İntikal Etmiş Ve Halen Devam Eden Bir Dava Kapsamında Asker Değil Kral'da Olsa,
Her Türk Vatandaşı Gibi Yargıya Gidip İfade Vermek Zorunda,
Eğer Kanun Önünde İşlediği Bir Suç Varsa Cezalandırılır Aksi Takdirde İfadesine Başvurulur,
Bağımsız Demokratik Ve Laik Hukuk Devletlerinde İşler Böyle Yürür,
Yargı Önünde Kimsenin Ayrıcalığı Yoktur Aksi Olsa Yargıya Güven Sarsılır O Zaman Gücü Yeten Gücü Yetene Olur.

O zaman RTE kaldırsın dokunulmazlığı arkadaşım, hak yerini bulsun bakalım, Tabi kendine güveniyorsa...

suc yok sadece planlanmis ama uygulanmamis bir durum kanunda yeri var olmayan bir sey icin kimse tutuklanamaz
yani birini vurmak istiyorsun ama pilanindan misal vaz gecmissin suc intikal etmiyor 35 ci maddede yeri var
fetullah iyi is görüyor hadi hayirlisi

Ben ülkeyi yıkmak ,insanları katletmek ,kendi uçaklarımızı düşürmek için plan hazırlıcam ve bu yasalarca korunuyor olucak öylemi?

Yerim ben o anayasayı..

Zamanında düşünce suçundan içeri adam atıyorlardı sırf bunları düşünüyor diye.Şimdi kaynağı belli ispatlı kağıt dökümanla ispatlanmış olan planlara mı suskun kalıcak bu yasalar.

Fethullah iyi iş görüyorsa da ergenekonda çok fena faka basıyor görüyoz ne kadar salakça hareket ettiklerini.

O zaman RTE kaldırsın dokunulmazlığı arkadaşım, hak yerini bulsun bakalım, Tabi kendine güveniyorsa...

Kaldırsın da sizin fantezi davalarınızla mı uğraşsın..Şimdiye kadar aklınız nerdeydi demezler mi.

Kaldırsın da sizin fantezi davalarınızla mı uğraşsın..Şimdiye kadar aklınız nerdeydi demezler mi.

Diyelimki Davaların bir kısmı yalan, fakat hepsi yalan değil, olamazda, bugün asker yargılanabiliyorsa tayyipte yargılanabilmeli ben sadece kendi dokunulmazlığını kaldırsın demiyorum ki bütün siyasilerin dokunulmazlığı kalksın, adalet yerini bulsun...

Geri