Hosting Bölümü A.Mod Adaylığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha öncede küfürden bir arkadaşa eksi vermiştim mademki küfürden ban yemişsin bu değişmicek eksi ----

PotansiyeL var..
[+]

küfür geçiyor ama benim için küfür önemsizdir
affedilecek şeyler arasındadır

fakat unutturmak için yaptığın bir şey göremedim ben

şuanlık - ileride inşallah daha iyi olur

AbıLerım KardesLerım Eksı vermısse Vardır Bı bıldıklerı . Kufur ve Banda yemıssın sanırım .Hem Ilgı oranınada Bakılırsada sımdıLık - hayırLısı oLsun.

BiLgin YeterLi ama böLümde ne kadar aktifsin biLmiyorum. . .
Hakkında hayırLısı oLsun . . . (Çekimser)

Yeteri kadar bilgin yok malesef hüseyin hayatında hiç sunucu yönettin mi ?

Veya hiç vps kullandın mı yada hiç panelden hosting hesabı açtın mı? Bu bölümü hakedecek kişinin iyi kötü

tecrübesi olması lazım. Bazı kaynaklardan sunucu ve host ile ilgili bazı tanımları konu açmakla olmuyor malesef bazı sorunlara çözüm getirmen gerek.

Mesela ben sunucumda CSF (Config Server Firewall ) kurulumunu yaptıktan sonra ince ayarlarda sorun yaşıyorum yardımcı olabilirmisin : )

Ayrıca şu an banlısın.

-1907

-0 Adam banlanmış ne modlugundan bahsediyon :D

Baksana Adamın Bi Sürü Konusu Var E Demekki Bu İşten Anlıyo Falcon Abi Bence Sen Yanılıon

Baksana Adamın Bi Sürü Konusu Var E Demekki Bu İşten Anlıyo Falcon Abi Bence Sen Yanılıon

hı hı ben yanılıyom sorsana bi kaç tanesini kendi makalesi ? Hepsinin altında alıntı yazıyor. Diğer forumlardan dökümanları copy paste yapmayı 10 yaşındaki çocukta yapar.

Bu Hosting İşinde Emeği Geçmiş ve Profesyonel Kişi Beni Yetersiz Görüyorlarsa Eminimki Bildikleri Vardır..

Umarım Daha Sonra...

konu sahibinin isteği üzerine kapatılmıştır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri