hotmail hesaplarım 250 mb oldu

Yuc3L

New member
Reaction score
0
arkadaslar 250 mb yapma olayını uzun zaman once denemiştim (yaklasık 5-6 ay once) bugun bi girdim ki hotmailim 250 mb. diğer hesaplarımıda kontrol ettim, biri daha 250 ydi, bu ikisinin adres bilgilerini aynı anda amerika yapmıstım, ikiside 250 olmus. bi mail adresininde bilgisini bunlardan daha sonra amerika yapmıstım o hala 25. sanırım hotmail sabırlı olana veriyor 250 yi =p

hey allahım :) Ya bu konu bir kaç gündür gündemde sürekli arkadaşlar soruyor istisnai mailler hala 250 ye çıkmakta ama genelle yok sadece sürekli aktif olan maillerde bu görüldü şu an

benim galiba 2 GB:)beleş:)
windows live mail beta olayı:)

wohahahaha.adam ne mesaj atmış yaw.iyi stratejii kardeş.gülesim geLdi yaw.:))
ben de sabredem bari

yücel sen geç görmüşsün :)
bende nerdeyse 2 hafta olucak yahu :)
bende seven abiye sormuştum
saolsun cvplamıştı :)

sabrıttım kazandım 250 olmuşşşşş. . . yuppiii:D:D:D

İyiii benimki olmamış biraz daha pişmesi gerek galiba..

diyonisos' Alıntı:
wohahahaha.adam ne mesaj atmış yaw.iyi stratejii kardeş.gülesim geLdi yaw.:))
ben de sabredem bari

Kesinlikle katılıyoroom.. Bekledim oldu diyoo yaw

hıahahıahıhıah benim arkadas var yapmıs bu yontemi 2 yıl önce hala 25 mb hıhahaıh :D

arakadaşlar benim ki önce 25 mb oldu şimdi de 250 mb olmuş :D:D:D

ayrıca söylemeyi unuttum 3 ay önce yaptım bu olayı şimdi olmuş 250 mb:D:D:D

benim mailimde 250 mb yakında daha fazlasını bekliyorum :)

arkadaşlar bende daha önce bilinen yöntemlerle (USA-Florida vb)mailimi 250 mb'a çıkarmıştım.şimdi arkadaşımın yeni aldığı maili 25 mb'a çıkarmayı denedim.ama eski yöntem işlemiyor.farklı veya güncel bir yöntemi bilen varmı?

amerika üzerinden hangi eyalete tıkladınız??

250 mblik posta kutusu zaten vardı ama turkıyeye gelmemıstı..avustralyadakı arkadasımın msn nıne gırdım ve baktım 250 mb..onların kı cok farklı www.ninemsn.com boyle bısey eyer o adrs doyruysa oradan alım bı hesap sızınkıde olsun 250 mb eywallah ıste turkıyenın halı en son bızız

walla bendede GMAIL war :) hiç yer sorunum yok :)

Ben alalı tam 4 ay oldu 1 hafta öncede 250 mb oldu :)

arkadaşlar artık hotmail yemiyor.kaç gündür araştırıyorum.napsanız yapın ip 'ten sizin Amerikada yaşamadığız anlaşılıyor.sanırım olay burda tıkanıyor.bu yüzden onlar yükseltirse ne ala değilse ya sabır.
EDİT : bu arada ninemsn.com 'dan mail almayı denedim.ama postal coda takıldım.avustralyanın farklı bölgelerini girdim(seçim var)yemedi.avustralyada tanıdığı olan varsa denemeye değer bence.umarım ip sorun olmaz

arkadasım nedense bu turkıyede kı msnler 2 mb ama avustralyadakı msnler 250 mb nasıl oluyor bılmıyoırum ama onlar herhalde msn ıcın para verıyorlar elımde 2 tane msn var 250 mb :) eyww

Geri