Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma(kaydettirme) [Resimli]

bende e-postalarımı okuyamıyorum..kendime bi mail server bulabilirmiyim..
yardım pls..1!!

yvallah tşekürler arkadaşım anlatımnın için gerçekten yararlı olduı

@live.tr uzantısına bende e-posta adresimi dogrula dedi bende dogrulayamadım kayıtlı dıyo yardım edermisiniz

bende denedim dogrulanmadı hala aynı yardımcı olrsanız sevinirim

Hocam @example uzantılı bi mail hackledim.Yalnız email ayarlarına gidemeyom maillerini okuyamoıyom ne yapama lazım..,??Acele cevap..:D

ıNvıdıA' Alıntı:
Hocam @example uzantılı bi mail hackledim.Yalnız email ayarlarına gidemeyom maillerini okuyamoıyom ne yapama lazım..,??Acele cevap..:D

example uzantılı mail adreslerinde e-posta desteği yok. saadece hotmail bir zamanlar böyle bir hizmet verdi.

05-05-2007 itibaren görünmeyen resim linkleri tekrar düzenlenmiştir..

gardaş bu mail işi iyi oldu ha sen bişi biliyorsun

abi bişi sorcam ya bizim hangi mailimize onay linki gelcek onu anlamadım diğer adres filan yazmıoruz da onun için dedim kendi aldım adresle mail kutusunada igiremedim

asfe' Alıntı:
abi bişi sorcam ya bizim hangi mailimize onay linki gelcek onu anlamadım diğer adres filan yazmıoruz da onun için dedim kendi aldım adresle mail kutusunada igiremedim

nasıl yani :saskin kaydettiğiniz maile.. örneyin microsoft.com.tr sizin panelden kendinize mail açtınız

daha sonra dediğim adımları yaptınız

gelen mailden onayladınız

asfe' Alıntı:

Eger isim@soyisim olarak almışsan mail kutuna gidememen gayet normal..
Çünkü kendine ait domain yok =)

abi ya birden kafam karıştı çok özür dilerim diğer adresi sonradan koya bilioduk kafam uçmuç unuttum onları şimdi doruladım adresi:)

doğrulama sistemi şimdi olmuyormu

E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın.

Böyle bir uyarı cıkıyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisiniz

şöyle bi msn doğrulanabilirmi

---------------------- gibi (ark aççamda)

Geri