''Hrant Dink Cinayetinin ÖRGÜT Bağlantısı Yok''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

seboist_18

New member
Reaction score
0
tum hayallerin sonsuzluga ve sona erebildigi yerde
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 7 kişinin sorgusunun sürdüğünü belirterek, cinayetin herhangi bir siyasi boyutu ve örgüt bağlantısı bulunmadığını söyledi.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan zanlı Ogun Samast'ın, Trabzon'da 2 yıl önce McDonald's'ın bombalanması olayına karışan Yasin Hayal ile bağlantı içerisinde olduğunu ifade eden Cerrah, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğünü kaydetti.

Cerrah, ''Cinayetin herhangi bir siyasi boyutu ve örgüt bağlantısı yok. Zanlı, milliyetçi duygularla cinayeti işlemiş. Arkadaşı Yasin Hayal'le de bu konuda görüşmelerde bulunmuş'' diye konuştu.

Bazı basın organlarında kendisiyle ilgili yazılan yazıları da eleştiren Cerrah, ''Bazı gazetelerin köşe yazarları, hakkımda olumsuz yazılar yazıyorlar. Bu kişilerin ne yapmak istediklerini, nereye varmak istediklerini de anlamıyorum'' dedi.

Kaynak:http://haber.mynet.com/detail_news/?type=Actuel&id=N62088&date=22Ocak2007

O yüzden 17 yaşındaki bir çocuk karadenizden kalkıp istanbula geliyor.
Silah temin ediyor. Cinayet işliyor.,
Polis durduruyor. Silahı gizlemiş montu gizlemiş. Elinde kırmızı bavul var.
Ve daha 5 dakika önce koşarak kaçan bu adam rahatlıkla bütün malzemelerini ve kendini kamufle edebilmiş.
Sonra da her yerde aranırken otobüse bilet almış ve samsuna kadar gidebilmiş. Yakalanmasa Hopa üzerinden gürcistana kaçacak.

Bu ülkede 17 yaşında bir çocuk bunları tek başına yapabilir ama oy kullanamaz ve ya ehliyet alamaz. Ben bile 17 yaşındayken erenköyden taksime gidemezdim , kaybolurum ya da başıma bişey gelir diye korkardım.

Ama bu çocuk benim meleketimden yani Trabzon'dan kalkıp İstanbul'a tek başına geliyor ve bu haltları yiyor.
Tabi canım kesin örgüt bağlantısı yoktur zaten....

lazaslan dayı o kırmızı bavullu gordugun cocuk o katil digil show tv nın on yargısıyla baska bırını katil diye lanse ettiler gene direk... onun bı baglantısı yok sadece top sakalı ve beyaz beresi ayNI o kadar

ülkenin başı daha ne kadar ağıracak ki.. ayrıca lazaslan showtv nin gösterdiği eleman katil değilmiş.İşte buda medyamızın bir kısmının titizliğinin(!) en güzel örneği

ya arkadaş örgüt baglantısı olsa bi sakat olmasa daha sakat bi durum
işin kötü yanı su an yok öle gözüküyorda ülkede 17 yaşındaki cocuklar insan öldürüyor enterasan bi durum aslında gerci öldürdügü adamın canlısı ülkeye zararlıydı ölüsü daha çok zarar vermeye başladı ölümsüzleşti şimdi

Emniyet Müdürü Cerrah'ın sözlerine, Vali Güler düzeltme yaptı: Soruşturma bitmeden "Örgüt yok" denemez.

Hrant Dink'in katil zanlısı Ogün Samast ile azmettirici olduğu ileri sürülen Yasin Hayal'in de aralarında bulunduğu gözaltında tutulan 5 kişinin polisteki sorgusu sürüyor. Dün soruşturmayı yürüten savcılar katil zanlısı Ogün Samast ile görgü tanıklarını yüzleştirdiler. Trabzon Polisi tarafından gözaltına alınan Erhan Tuncer isimli bir kişi ise İstanbul'a getirildi. Mc Donald'ın bombalanmasının ardından ifadesine başvurulan Tuncer'in suikastin azmettiricisi olarak adı geçen Hayal'i yönlendiren ve cinayette kullanılan tabancayı temin eden kişi olduğu ileri sürüldü.

Kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri