HTC Desire Z: 15 Ekim'de Tanıtılacak! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )

KnowN

BiR uMuTTuR YaŞaMaK !
Reaction score
0
SoNuNDa 'EyvaH' DiyeCeĞiM ŞeyLeRe, BaŞıNDa 'EyvaLL
HTC_Desire_Review_SlashGear_6.jpg

Ürettiği mobil cihazlar ile birlikte, üst segmente hitap etmeyi başaran HTC firmasının Desire serisi altına konumlandırdığı Z isimli modeli ile ilgili detaylar kamuoyunun huzuruna sunuldu. Üst segment ile orta segment arasında bir yere hitap edecek olan cihaz, geleceği oldukça parlak gözüken Android OS işletim sistemini baz alarak oldukça iddialı bir konuma hitap edecek gibi duruyor. İşte HTC Desire HD'ye ait teknik özellikler;

* Android OS v2.1 işletim sistemi,
* 1 GHz hızında Snapdragon işlemcisi,
* 720p HD video kaydı ve oynatma olanağı,
* Wi-Fi ile kablosuz ağ bağlantı desteği,
* 3G ile hızlı mobil internet,
* 5.0 Megapiksel çözünürlüğünde kamera,
* 3.7 inç genişliğinde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran,

Fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili bilgileri sızdıramadığımız cihazın, tanıtım toplantısının çok kısa bir süreç içerisinde gerçekleştirmesi bekleniyor.

Ekli dosyalar

• HTC_Desire_Review_SlashGear_6.jpg
    HTC_Desire_Review_SlashGear_6.jpg
    30.7 KB · Görüntüleme: 4,827
Android ten pek hazzetmiyorum da
HTC kral marka 3 yıldır çok modelini kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.
Ya alışkanlıktan ya yeniliği denemekten işetim sistemi tercihim windows mobile .

bİR APPLE ın her ürününün hastasıyım bi de htc nin .
ama iphone jailbreak yapsanda w.mobile tadını vermiyor.

Peh!! Biz daha sybian s70'te :) sürtüyoruz :(

para para para varlığı bir dert yokluğu yarraaaa.

tam 3 tane aldık HTC desire dan şirketçe kullanıyoruz çok hızlı android de zorlanacağımızı düşündük ama öle olmadı çok kolay kullanımı var ve şıklığı göz kamaştırıyor. Ortasındaki scroll çok değişik yapmışlar kullanımı oldukça hoş olmuş. 1200 e aldık 3 tenesi 3600 yapıyor başta acıdık ama kullandıkça tadı bi başka hakediyor. Tavsiye ederim

tam 3 tane aldık HTC desire dan şirketçe kullanıyoruz çok hızlı android de zorlanacağımızı düşündük ama öle olmadı çok kolay kullanımı var ve şıklığı göz kamaştırıyor. Ortasındaki scroll çok değişik yapmışlar kullanımı oldukça hoş olmuş. 1200 e aldık 3 tenesi 3600 yapıyor başta acıdık ama kullandıkça tadı bi başka hakediyor. Tavsiye ederim

Hala android kullanmaya kapalıyım. Aslında bi denemek lazım ama.

Gene de görüşüm iphone de jailbreak yapılmasa android de market uygulamaları olmazsa bir şeye yaramaz gibi geliyor.

Bu android birazda microsoft bağımlılığı azaltmak w.mobile nin ücreti uygulamalarına karşı tercih edilen bir sistem.
Yani paralı windows a kızıp linux ubuntu kullanmak gibi birşey.

Geri