htm sitesinde lycos banner kaldırma ??

balalayka

New member
Reaction score
0
yaw millet
ben anasayfama bir intro koyacam yaptımda introyu ancak lycos hostuna attığım için haliyle sağ tarafta dalyan gibi reklam veriyoo bunu başka turlu nasıl yapabilirim bneim host mynet yönlendirme dot.tk mynette introya eklediğim müziğin dosyasını almıyo (bir seferde 1,5 megabyettan fazla yuklenmiyo) buna göre ;
1- sitem htm uzantılı (php kodlarını buldum htm için lazım) buna göre lycos un bannerı nı kaldıracak bir kod bilen varmı 3 gundur google duman ettim bulamadım

2- bannerı diyelim kaldıramadım başka bir yolu varmı ?

3- yardım bekliyom ana sayfa biraz fiyaka olsun istiyom :D

4- ayrıca sitem tamamen kişisel forum yok uyelik yok girip bakmak isteyen var ise ..: Tıklasın :.. eğer ki girip bakıyor ise bannerlara tıklamadan çıkmasın:D lütfen

reklam gibi görmeyin ama cım hem fikrinizi almak hem eleştirinizi hem yardımınızı

Not : eğer reklam yapıyosun diyen varsa hemen editleyip site ismini silebilirim
saygılar

bak eğer sadece host u html için fln kullanıcaksan hmmm 1asphost.com u kullan...
en altta sadece bir yazı çıkıyor...
bunu hatred ın dediği gibi o başlık altında da yazmıştım...
kolay gelsin...

bu arada sayfan çok kalabalık... hazır script dolu yaf... bi de link yazıları daha okunaklı olabilir...
ama emeğe saygı... devam... ellerine sağlık... ;)

Blacksymbian' Alıntı:
sitende alt taraftaki yazılar ne oluyor

aga hangi yazılar anlamadım yaw webmaster ile ilgili olanımı yoksa yağmura gözyaşlarınla eşlik ettinmi olanı anlayamadım eğer son yazdığım ise şekil olsun deidm
bu arada hepinize tşk ederim aradığım kod u buldum ilgilenen olursa ekliyorum

<script>
function lycosBreak()
{
if(typeof("DeleteCookie")=="function")DeleteCookie("adFrameForcePHP");
}
lycosBreak()
function resizeGoogleAdFrame() {
if (window != top) window.parent.document.body.cols = "*,0";
}
resizeGoogleAdFrame()
//setInterval("lycosBreak()",2000);
if (window != top) setInterval("resizeGoogleAdFrame()", 1);// lower is better
</script>
</HTML>
<xml>

bu kodu sayfadaki butun htm uzantılı dosyaların en altına kopyalayın sağda çıkan banner kalkıyo
örnek olarak bakmak isterseniz
..:: Tıklayın ::...

ayrıca bu introyu ana sayfa yapmak istiyorum
bu kodu eklemden önce sağda dalyan gibi reklam vardıı
şimdi yook

eleştiri ve öneri için çok tşk ederim
ben yaklaşık 7 ay falan oldu webmasterlığa başlayalı ama 3a ydır faalim desem yeridir yani 3 ayımı aldı bu site ve ilk deneyimim şimdilik ortay abu çıktı bi tane daha hazırlıyom gerçi templates kullanarak
bu index te ilk olarak sadece chat vardı sonradan sonraya şunu ekleyim bunu ekliyim derken ortaya bu çıktı kalabalık olmasını özellikle istedim hem kendi aradığım linklerin elimin altında olması için hem çevremdne gelen istekler için ancak
templates kullanmadım artı frontpage te hazırladım ve ne bilim oturup kendi başıma program yada kod yazacak kadar deneyimli değilim webmaster kaynaklarını kullandım hizmet veren sitelerden beğendi iseniz ne ala beğenmedi iseniz canınız sağolsun ama öneri sunmayı unutmayın bir fikir dir dunyaları değiştiren, yeni imarlar getiren (bu sloganıda ben buldum ne alaka ise heheh)

saygılar olsun

benimde lycosta sitemv ar ama işe yaramadı

balalayka' Alıntı:
eleştiri ve öneri için çok tşk ederim
ben yaklaşık 7 ay falan oldu webmasterlığa başlayalı ama 3a ydır faalim desem yeridir yani 3 ayımı aldı bu site ve ilk deneyimim şimdilik ortay abu çıktı bi tane daha hazırlıyom gerçi templates kullanarak
bu index te ilk olarak sadece chat vardı sonradan sonraya şunu ekleyim bunu ekliyim derken ortaya bu çıktı kalabalık olmasını özellikle istedim hem kendi aradığım linklerin elimin altında olması için hem çevremdne gelen istekler için ancak
templates kullanmadım artı frontpage te hazırladım ve ne bilim oturup kendi başıma program yada kod yazacak kadar deneyimli değilim webmaster kaynaklarını kullandım hizmet veren sitelerden beğendi iseniz ne ala beğenmedi iseniz canınız sağolsun ama öneri sunmayı unutmayın bir fikir dir dunyaları değiştiren, yeni imarlar getiren (bu sloganıda ben buldum ne alaka ise heheh)

saygılar olsun

bi iki oneri;

• Cok kalabalik tek bir sayfa yerine duzgun navigasyona sahip alt sayfalar kullan. Sayfana girince makina yavasliyo su anda :)
  • Cok hareketli sayfalar yapmaktansa daha az goz yoran statik sayfalar kullan (zevke bagli aslinda bu, kisisel tercihim.)
  • Mumkun oldugunca kodlarla temiz calis. Siteni bitirdikten sonra birkac browserda dene. Mesela assagidaki screenshot firefox la cekildi, acikcasi hicbisey belli degil.
  • Template kullanmamani takdir ettim. Ne yaparsan yap kendini gelistirmeye yonelik calis. Template kullanarak hic bi yere gelinmez.

Calismalarinda basarilar.

h.

ff screenshot:

kargasa8gm.jpg

hatred sana çok tşk ederim haklısın bi ara fire foxla bend edenemiştim ve bahseetiğin gibi abuk sabuk bişeyler çıkmıştı ve firefox biçok siteyide engelleyo diye şu an kullanmıyom ama bu demek değilki başkaları kullanmıcak :) bu aklıma hiç gelmedi daha önce ve benim için guzel bir öneri

Blacksymbian' Alıntı:
benimde lycosta sitemv ar ama işe yaramadı

aga nası işe yaramaz bu kod sadece htm uzantılı siteler için bende oldu yaww

balalayka' Alıntı:
hatred sana çok tşk ederim haklısın bi ara fire foxla bend edenemiştim ve bahseetiğin gibi abuk sabuk bişeyler çıkmıştı ve firefox biçok siteyide engelleyo diye şu an kullanmıyom ama bu demek değilki başkaları kullanmıcak :) bu aklıma hiç gelmedi daha önce ve benim için guzel bir öneri

html hatalari cogu zaman sitenin dogru gorunmesini saglasa da browserlar arasi farkliliklar vardir. internet explorer tamamen kafasina gore degerlendirir kodlari, firefox ise html/xhtml standartlarina gore degerlendirdigi icin sayfalari cogu sayfa "bozuk" gorunur. aslinda sorun firefoxtan degil sayfalarin kod hatalarindan kaynaklanir.

Siteni bitirdikten sonra http://validator.w3.org adresine girip adresini yazip taratirsan sana gordugu hatalari gosterecektir.

Validator da oncelikle HTML 4.01 ile basla, ordaki hatalari tamamen duzeltebildigini hissettiginde XHTML standartlarina basla.

Allah sabir ve ilham versin :)

h.

hatred yazdıın site ii bi adres...
bu arada bu iyi görünüp görünmeme sorunlarını bir çok kilitlenmiş tabloyla çözebilirsin...
ne bilim mesela sayfan yanyana üç bölümden oluşuyosa ilk önce bi tablo yaparsın sonra onun içine 3 hücreli (sütün bazında) bir tablo daha oturtursun... ama dikkat et bunların boyutlarını frontpage den ayarlama da direk html koduna gir... ne kadar olacağını fln... ya da illa frontpage den ayarlıcam diosan da % olarak gir ama tabi ilk önce sayfanı sağlıklı bi biçimde % lere bölmen lazım kendi kafanda...

bu kadar :D

bana da bu code Lasimdi :) iLginen arkadas saoLasin.. ;)

Blacksymbian' Alıntı:
Buresi oyle demiyor ama

ya aga ii diyonda bendeki göruntusude bu ben ie kullanıyorum sen firefox ,acaba browserden tan kaynaklanan bir sebebp mi var ? bu göruntuyu msn expoler da çektim gene aynı
anlamadım valla, bende işe yaradı
saygılar

tamam browserdanmış oldu da sayfan gerçketen çok kqarısık sanki reklamlarda para kazanıyomuş gibi bide reklam falan koymuşsun dediğim gibi çok karısık

black haklısın aslında amaçlarımdan biride para kazanmaktı ve dediğim gibi ilk deneyim ilk göz agrım :D başlangıç diyelim sonraki sitem umarım daha guzel olacak bitirdiğim zaman tekrar fikirlerinizze ihtiyacım olacak ayrıca hatred ın verdiği öneriler benim için guzel bir yönlendirme ve siteyi browserlarda hiç denememiştim en azından düşünmemiştim hangisinde nasıl görünür diye buda bir fikir oldu benim için eleştirileriniz için tşk ederim
saygılar

Geri