Huzurlarınızda Yusuf Şimşek*

vinsinity

New member
Reaction score
0
Bursaspor kaptanı ve Milli Takım oyuncusu Yusuf Şimşek, Lig TV’de yayınlanan, Bahri Havadır ve Ömer Güvenç’in hazırlayıp sunduğu 2’ye 1 programının konuğuydu.

Yusuf, geçmişteki kariyerinden şu anki durumuna, Milli Takım’dan Bursaspor’a, Denizlispor’da yaşadıklarından, kendisine gelen tekliflere kadar birçok konuda ilgi çekici açıklamalar yaptı.

MARATON.COM.TR’nin programdan sizin için derledikleri şu şekilde:

“SENELERİMİ BOŞA HARCAMIŞIM”
“Milli formaya geç kavuşmak üzüntü yaratıyor gerçekten. Norveç maçında çağırılmıştım geçen sene ve o maç gördüğüm ortamdan sonra “seneleri boşa harcamışım” dedim gerçekten. Her futbolcunun yaşaması gereken bir ortam olduğunu düşünüyorum. Buraya girmek kadar kalıcı olmak da önemli bana göre.”

“MORALİMİZİ ÇABUK BOZUYORUZ”
“Fatih Hoca Türkiye’de ve Dünya’da kendini kanıtlamış bir hoca. Herhangi bir problemimiz yok zaten olamaz da. Türk futbolcuları olarak oynamayınca üzülüyoruz ama böyle bir şey yapmamamız, moralimizi yüksek tutmamız gerekiyor.”

“BÜYÜK TAKIMLARA DÖNMEK İSTERİM”
“Büyük takımlara yeniden transfer olmak isterim. Maddiyat yanında manevi olarak büyük haz verir bana. 33 yaşımda da bir şeyler yapabileceğimi gösteririm. Çok çalışmak gerek bu işte. Ben Fenerbahçe’de 1,5 sene boyunca çok maç oynadım ama o gittikten sonra fazla şans bulamadım. Fenerbahçe’deyken iyi yaşayamadım. Ama yine de 3,5 sene kaldım, güzel anılarım geçti.”

“BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLAR ÇOK ŞANSLI”
“Mustafa Denizli bir futbolcunun keyif alacağı bir hocadır. Futbolcuyu çok sever, korur. Onunla çalışmak bir zevktir. Hatta Manisa’ya gittiği zaman beni çağırmıştı ben de “seve seve” demiştim ama olmadı. Beşiktaşlı arkadaşlar çok şanslılar Mustafa Denizli ile çalışacakları için.”

“DENİZLİSPOR’A ZARAR VEREBİLİRDİM”
“Sevgili başkanım Ali İpek’e de seslenmek istiyorum. Biz Denizlispor’da onunla beraber çok güzel günler yaşadık. Baba-Oğul gibi oldu. Ben de ona söylemek istiyorum; lütfen artık kırgınlığı bitirsin. Denizlispor’da geçen sene yaptığımız organize harekette ben hep “yapmayalım” dedim ama hepsi istediler bu hareketi yapmayı, antrenmana çıkmamayı, ben de onları satamazdım tabi ki. Ama basında “Yusuf organize etti” diye haberler çıktı. Bunlardan sonra kalsaydım Denizlispor’a zarar da verebilirim.”

“AYAKLARIMIN GÖTÜRDÜĞÜ KADAR GİDECEĞİM”
“Kaç yaşına kadar oynarım hiç belli olmaz. 33 yaşındayım ama dışarıdan transferler yapılıyor 35–36 yaşında arkadaşlar geliyor. Bu açıdan bakınca “biz neden oynamayalım?” diyorum. Ayaklarımın götürdüğü yere kadar gideceğim.”

“TÜRK HOCALARIN ÇALIŞMASI LAZIM”
“Türk hocaların takım çalıştırmasından yanayım. Çünkü hocayla direk iletişim kurmak ayrı şey, 3. şahısların çevirmesiyle suni bir iletişim kurmak ayrı şey. Ben her zaman Türk teknik adamlarla çalışmayı ve onların başarılı olmasını istiyorum.”

“HAKAN ŞÜKÜR İLE YAN YANA OYNAMAK İSTERDİM”
“Hakan Şükür ile yan yana oynamayı isterdim. Çok başarılı bir futbolcu olarak görüyorum onu. Orta saha oyuncuları için bence ideal bir santrfor. Sizi çok rahatlatan bir oyun tarzı var.”

“GALATASARAY’DAN RESMİ TEKLİF ALMADIM”
“Galatasaray’dan geçen sene net olarak bir teklif almadım açıkçası. Dolaylı yollardan geldi ama herhalde yaşımın etkisi oldu çok ciddiye binmemesinde. Biraz da yabancıları seviyoruz herhalde. Onun da etkisi var.”

“MAÇA GELENLER KIRMIZI GİYİNSİN”
“Türkiye maddi manevi zor günler yaşıyor. Ben az da olsa Milli Maçlardan sonra ülkemize sevinç yaşatacağımızı düşünüyorum. Maça geleceklere rica ediyorum ben de lütfen herkes formasıyla veya kırmızı-beyaz kıyafetlerle gelsin maça. Biz o renkleri gördüğümüz zaman daha iyi motive oluruz. Herkes de ülkemizin bütünlüğünü görmüş olur böylece.”

maraton​

kendine biras iyi baqsa türk futboL tarihine damga wurabiLecek bir adamdı........

bu fizikseL yetersizLikLe ancak tsL'de anadoLu kuLübünde oynar..
adamın bi deparı yok maç içinde..

Yusufun teknik kapasitesi yüksek iyi bir oyuncu kendini biraz daha
geliştirebilse bu gün çok daha başka yerlerde olurdu ama hala umut var.

Geri