CaRteL
New member
- Reaction score
- 0
apocalyps' Alıntı:alayı cehenneme kütük olsun şerefsizlerin.ne kadar solcu olsamda kürtlerle kardeşliğe inanmadım inanmıcam da emeğine sağlık paylaştığın için teşekkürler
texas82tr' Alıntı:böyle solcuya can kurban gel öpeyim seniblackarmy gör bak biz nası anlasıyoz apo ile
![]()
blackarmy' Alıntı:işte budur yaa siz çok iyi bir örneksiniz.
ahmet kayayı sevenler bide buna baksınlar. benim hazırladığım bir slayt çalışması: tıkla
bunları izledikten sonra hala biz ahmet kayayı seviyoruz diyebiliyorlarsa. terk etsinler bu vatanı. içmesinler bu vatanın suyunu. ölmesinler bu topraklarda. bu topraklarki, şehit kanlarıyla yıkandı. onların kokuşmuş leşlerini kabul etmez..
bu arada texas bende sol görüşlüyüm bak bizde iyi anlaşıyoruz![]()
texas82tr' Alıntı:kardeş yeni gördüm mesajını,seni de öpeyim o zamanyaw sağ sol görüş önemli değil aslında sen başka bi yolla ülkeyi yüceltmek istiyosun ben başka bi yolla yüceltmek istiyorum,işallah ülkenin zirvesinde buluşuruz.ve buluştuğumuzda sen kendi yolundaki zorlukları anlatırsın bende kendi yolumdaki zorlukları..
_MAMİ_' Alıntı:onun ve .......................................
bunlar toplu katliam yapıp silcen ülkeden abi yoksa bize rahat yok adam içimizde yılan başka bişi degil
DayWalkerr' Alıntı:texas82tr ve blackarmy'i gösterdikleri hassasiyetten dolayı kutlarım...Örnek teşkil etmesini ümid ediyoyum...Eğer vatanla ilgili bii sorun varsa omuzlarımız birbirine geçmeli omuz omuza vermek isterken...Görüş ve fikirleri daha sonra kendi içimizde insanca konuşup halledebiliriz zaten..
Bu arada videoya yorum yapmicam.Zamanında çok söyledik bu pisliği dinlemeyin diye ve anlattık da ne haltlar çevirdiğini ama ya inanmadılar ya da ben müziğini dinliyom adamın kişiliği beni ilgilendirmez deyip geçtii..Böle diyenlere aslında demek gerekirdi:
"bizi bölmeye çalışan bu gibillerin suçu yok aslında, asıl suçlu sen gibi böle duyarsız olanlarda köpek.."
diye ama..![]()