Işte Barişa Rock Konseri . !!!26-27 Ağustos.!!!

by_chum

New member
Reaction score
0
BARIŞAROCK 2006
Arkadaslar geçen sene gittim cok güzel bir ortam vardı. Cumartesi başlıyor.- Pazartesi sabaha kadar. Geçen sene bayağı bi kalabalıktı.

KimLer ÇaLıyor?
Anima

Aylin Aslım

Bulutsuzluk Özlemi

Catafalque

Çamur

Deli

Demir Demirkan

Demirhan Baylan

Gevende

Kara Güneş

Kara Kedi

Kardeş Türküler

Koma Revşen

Kurtalan Express

Moğollar

Mor ve Ötesi

Nida (Suriye)

Redd

Soulitary

Yaşar Kurt

Önemli Not: Bu liste kesinleşmemiş listedir. Kesinleşmiş liste ileriki günlerde bu sayfaya eklenecektir.

Festival alanına nasıl gidilir?

Şehirden Festival Alanına Gidiş/Dönüş
Gerek Ortaköy-Bebek-Sarıyer sahil yolundan, gerekse Beşiktaş-4. Levent-Maslak yolundan festival alanına ulaşabilirsiniz.

Düzenli Otobüs Hatları ve Duraklar
Taksim/4. Levent ve Sarıyer'den: 42 hat numarasıyla düzenli otobüs hatları mevcuttur. Daha ayrıntılı bilgi için: www.iett.gov.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz

Barışarock 2003 - Rock Şişede Durmaz:

1153473613.jpg

1153474176.jpg

1153474235.jpg

1153474152.jpg

Barışarock 2004 - Evimiz Dünya:

1153475591.jpg

1153476391.jpg

1153476451.jpg

1153574903.jpg

Çok güzel görünüyor konser gerçekten gitmek lazim. saol dostum paylasim icin. eline saglik.

Panther görüsürüz o zaman konserde. :)

walla kimse kaçırmasın , yani rock'n coke gitceğinize barışa rock gelin bin kat daha iyi , organizasyon her geçen yıl daha iyi oluyor bu yılda çok daha iyi olcaktır ... Konserlere çıkan şakıcılara ve gruplara ise lafım yok hepsi kendi içinde bir tarz ve misyon barındıran saygı duyulacak insanlar . Ayrı yetten bir çok amatör grupta olucak ...

KaçırıLmıycak Ücretsiz KaLiteLi bi Orqanizasyon. Rapci oLmasaydım qiderdim :)

tsubasa' Alıntı:
walla kimse kaçırmasın , yani rock'n coke gitceğinize barışa rock gelin bin kat daha iyi , organizasyon her geçen yıl daha iyi oluyor bu yılda çok daha iyi olcaktır ... Konserlere çıkan şakıcılara ve gruplara ise lafım yok hepsi kendi içinde bir tarz ve misyon barındıran saygı duyulacak insanlar . Ayrı yetten bir çok amatör grupta olucak ...

evet dostum aynen katiliyorum sana. Bu senede burdayiz o zaman.haydi bakalim olmazsa hackhell cadiri kurariz orda. :hhman:

grçekten orda biraraya geebilsek çok güzel olur. hem bi tanışma ortamı olur. eğer çok büyük bi sıkıntı çıkmazsa bende ordayım. :)

hexagram' Alıntı:
grçekten orda biraraya geebilsek çok güzel olur. hem bi tanışma ortamı olur. eğer çok büyük bi sıkıntı çıkmazsa bende ordayım. :)

haklısın dostum. en azindan birbirimizi görürürüz. Artık bana bi içki ısmarlarsınız orda. :)

Bence BuLuşun ArkadaşLar. bizde Hiphop partyLerine Beraber Gitmeyi Düşünüorus. Önceden Başka bi Forumda Yapmıstık Bunu Gercekten ZewkLi oLur...

deerparty' Alıntı:
Bence BuLuşun ArkadaşLar. bizde Hiphop partyLerine Beraber Gitmeyi Düşünüorus. Önceden Başka bi Forumda Yapmıstık Bunu Gercekten ZewkLi oLur...

sizde gelin dostum. eğleniriz. hem tanışırız. olmaz mı? :)

Heaaxaqram Ben acıkcası qeLmeyi Düşünüorum... 1 Hafta kaLa HaberLeşiriz :)

ewet resimdeki cocuklarda baya barışcıl gorunuyor

uff ya super ya gıtmek ıstıom ama elımden bısı gelmıo :S cok gusel yaa elıne saglık

kardeş türkülerde var ilginç neyse zaten gidemem ...

Geri