Işte Cemil Ipekçinin Nişanlısı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heLLo1453

Banned
Reaction score
0
160viif.jpg
2 yıl önce 'Muhafazakar eşcinselim' açıklamasıyla olay yaratan modacı Cemil İpekçi yeni sevgilisi Sivaslı Ender Polat ile Bodrum Türkbükü'nde el ele poz verdi.
Posta gazetesinin haberine göre, 3 ay önce tanıştıklarını söyleyen Cemil İpekçi "Ben özgür ve samimi bir insanım. Yalanım yok. Dürüst olduğum için her şeyim ortada. Ender'e de dürüst olmasını söyledim. O da beni dinledi. İşte korkmadan poz veriyoruz" dedi.
Kaynak:E-kolay

Örnek çift

Dün akşam gördüm bu haberi =)

ULan sakaLınızdan bıyığınızdan utanın be =)

muhafazakar escinsel sayin cemil ipekci siz hic kuran-i kerimi okudunuz mu ? okusaydiniz zaten escinsel olmazdiniz.. ki kuran-i okumadan nie ben muhafazakarim diosun ? bari basina esarp gecirseydinde sevgili nisanlinla oyle poz verseydin :=)

yorum

muhafazakar escinsel sayin cemil ipekci siz hic kuran-i kerimi okudunuz mu ? okusaydiniz zaten escinsel olmazdiniz.. ki kuran-i okumadan nie ben muhafazakarim diosun ? bari basina esarp gecirseydinde sevgili nisanlinla oyle poz verseydin :=)

yaptığın yorum için seni kutluyorum. tşkler

bunları ataları yerin dibine geçirilen Lut kavminden olsa gerek

Yavuz Sultan Selim hayranı olduğu için küpe takıp bıyık bırakmış..Yavuz Sultan Selimi biraz tanısa böyle olmazdı

insanların cinsel tercihleri kimseyi ilgilendirmez kimseye hesap vermek zorunda değildirler ve kimse kimsenin özel hayatına karışıpta kuran fln demesin bana kuranda topluma uymayanları topa tutun yazmıyor ... çok çarpık kentleşme var ....

Muhafazakar eşcinselere de açılım istiyoruz :):):)

Hikayeyi bilmeyenler olabilir anlatsana.
Bu işler nasıl peydah olmuş.

Lut kavmi Aynen böyle erkekler erkeklerle kadınlarda kadınlarla başgöz oluomus ama daha birsürü sapkın şey daha sonra gökyüzünden yağmur gibi alev topları iniodu başlarına

Lut kavmi Aynen böyle erkekler erkeklerle kadınlarda kadınlarla başgöz oluomus ama daha birsürü sapkın şey daha sonra gökyüzünden yağmur gibi alev topları iniodu başlarına

Onlar için lanetlenmiş diyebiliriz.
Yani daaha detay hakkında bilginiz var mı? Yani neden böyle olmuş. Böyle olması mı gerekiyormuş???

Onlar için lanetlenmiş diyebiliriz.
Yani daaha detay hakkında bilginiz var mı? Yani neden böyle olmuş. Böyle olması mı gerekiyormuş???

hikayeyi cok önceden duymustum ama google da lut kavmi die yazarsanız daha ayrıntılı cıkar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri