Işte Dünya BöyLe Yok Olacak

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0

Videoyu izLemek Icin Resime TıkLayınız..

Gözlerinize inanamayacaksınız

Dünyayı yok edecek göktaşı işte böyle çarpacak!

Yıllardır her yerde muhakkak "Göktaşı dünyayı yerle bir edecek", "Kıyamet yaklaşıyor", "Kimse sağ kalmayacak" gibi haberleri görmüşsünüzdür. Şimdi de "Dünyayı yok edecek göktaşı" başlığında internette dolaşan bir video var. İşte o ilginç video, izleyince gözlerinize inanamayacaksınız.

nezaman carpacakmis bir bilgin var mi ? :D ona gore hazirlik yapalim :=)

:saskin:saskin:saskin:saskin:saskinONe Bee:saskin:saskin:saskin:saskin:saskin

offf GeRçekten çok kötü allahım Elbet birgün Kıyameti koparacaksında O Bize Gelmez İnşallah Ama Çok kötü gerçekten Müzik ile birlikte Çok etkileyici olmuş

aman sonuçta ölüp gidecez zaten :D öyle kalp krizinden ölmektense meteorla ölürüm daha iyi :D

yanan insanlar nerede ,kaos kargaşa ortamını unutmuşlar ve ve mutasyona uğramış yaratıkları es gecmişler olmazsa olmaz. neredeyse hollywood flımı seyredıyorum sandım Bu gök taşı olamıyacak kadar büyük boyle cisimlerin kendi yörüngeleri olur sağa sola savrulmazlar.Emeğine sağlık. Kendimizi korkutmayalım böyle sahneler olacaksa bile biz bunları zaten göremiyeceğiz

χ∂αηтє23χ;4560411' Alıntı:
aman sonuçta ölüp gidecez zaten :D öyle kalp krizinden ölmektense meteorla ölürüm daha iyi :D

Beyfendiler gibi ölmeyi tercih ederim diosun yani=)

bunu kaç sene önceden tespit ediyorlar nedir nasıl bişeydir bu yha, hiçmi şaşmaz hiçmi atmosferden geçerken en ufak bir hasar almaz ayrıca videoda aşırı bir derece abartılmış ilgi görsün diye olabilir, ama yine böyle bişey izlemek beni azcıkda olsa derinden etkiledi tabi

wwwwwaaaaaaaooooooowwwww:eek:ha:saskin:vur:slap

discovery Hd videollarından biri ama tv'de izlemek için çok şey gerekiyor

saçmaLık yaa..
dünyayı çepeçevre sarıyor ama çarptığında yörüngeden santim şaşmıyor..
müsLüman inanışına göre bir kıyamet senaryosu yazmazLar sonra böyLe saçmasapan videoLar ortaya çıkar.
kıyamet gününde aydaki ya da marstaki astronotLarın öLmeyeceğine sananLar mı var aramızda..
KomiK ya..
ama şüphesiz en doğrusunu ALLAH biLir..

Allahın İşi ..

Geri