işte mhp nin yaptıkları

nazım hikmet Vatansevermiş:D:Do ''herif'' ondan sovyetler birliği üyesiydi zaten :D
kürtlere de gelince boşuna yorum yapmışsın bizim içimizde de kürtler var sana sadece susmak düşer :D

"Biz ne Bolşeviğiz, ne de Komünist. Ne biri ne de diğeriolamayız.Çünkü biz milletperver ve dinimize hürmetkarız." Mustafa Kemal AtaTürk

-Bir Gün Ressamlar Türkün Simasını Kaybederlerse,yıldırımı Alsınlar Yapıversinler.

Aziz Atatürk mü solcuydu sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün :D

emekçi halk diyenlere nedense halk içinde hala moskof gözüyle bakıyorlar hala halka açılamadınız ne hikmetse :biggrin

zaten ülkesinde rahat bıraktılar çok rahattan gitti sovyetler birliğine değilmi
nazım hikmet sayesinde azerbaycanda resmi işlemler azerice yürütülmeye başlandı

atatürkün söylediğini uydurduğunuz birçok söz var komünizmi gördüğün yerde ez gibi belki bunu söylemiş olabilir ancak zaten atatürk farklı yerlerde farklı şeyler söylemiş bir insandır ben olayın özüne bakıyorum feodal düzenden cumhuriyete geçtiğimize göre atatürk devrimciydi ve tabiki solcuydu sağcılar kralın yanında olanlardır çıkışı itibariyle bilmiyorsan öğren

sizin içinizdeki kürtler daha olayı kavrayamayanlar %1-2 den fazla da kürt yok zaten nazilerede zamanında az da olsa yahudi oy vermiştir kim bilir

kürtleride ne kadar insandan saydığın belli oluyor türkün t sini büyük yaparken kürdün k sini neden küçük yapıyorsun senden daha aşağıda bir ulus olduğunu düşünüyorsan sizinle beraber olan kürtlerin aklına turp suyu

halk olan biziz ocağa girip kimi nasıl dövsek diye uğraşmıyoruz halkı bilinçlendirmeye çalışıyoruz

peki ksrdeş bu kadar konuşon biliorsunda sn. Bahçelinin o el sıkışmasın dan sonra bir konuşması var ''burası TBMM'dir burda kavga olmaz.Orada sıktığım el eğer pkk ya destek veriyorsa ben o eli kesmesini de bilirim dedi'' eğer bizim başbakan adam olsa kimseye danışmaz pkk yı 6 ayda bitirir biz kıbrısa girerkende kimseye sormadık ıraka da girerken kimseye sormayız

peki ksrdeş bu kadar konuşon biliorsunda sn. Bahçelinin o el sıkışmasın dan sonra bir konuşması var ''burası TBMM'dir burda kavga olmaz.Orada sıktığım el eğer pkk ya destek veriyorsa ben o eli kesmesini de bilirim dedi'' eğer bizim başbakan adam olsa kimseye danışmaz pkk yı 6 ayda bitirir biz kıbrısa girerkende kimseye sormadık ıraka da girerken kimseye sormayız

kıbrısa girdik iyi hoşta bak hala kktc yi tanımıyor dünya ama o zamanları bilmiyorum demekki acil müdahele gerekliydi

bütün her şey boş bagımsızlık ve mücadele için tek yol devrim yazılmış olan şiir mükemmel her şeyi tek kelimeyle anlatıyo. ******************

vatan satmak siyaset değidir

utkutan81 'e saygılar

ATATÜRk ten Hiç Siyaset Dersi Almamışlar..Ya da İşlerine Gelmiyor.Bu görüntüler beni fAzlasıyla Rahatsız etti....BU YAPILANLAR UNUTULUR MU....?

biz ATATÜRK ten cok ıyı ders aldık "KOMİNİZM GELECEGİN EN BUYUK TELIKESİDİR NERDE GORULSE BASI EZİLMELİDİR" ama gel gör kı ATAMIZIN partısı komınıst cıkardılar bu ulkeye.....BIZ ATAMIZDAN IYIDERS ALDIK KI KARSI KOYDUK KOMINISTLERE......

bizim milleti hiç anlamadım arkadaş elini sıktı böyle diyorsunuz..sıkmasa ne derdiniz çok merak ediyorum..

ben bu MHP'yi ztn oldum olasi anlamam simdi 1 MHp'liye abd hakkinda ne düsüon die sorsalar söver süpürür ama DENIZ GEZMIS ve arkadaslari zamaninda abd üstlerini basarken anarşist diolardi...

bu ne saçma bir görüştür bu ne terbiyesiz bir üsluptur anlayamadımki atatürkçülük diyorsunuz kominizmden sosyalizmden bahsediyorsunuz nazım hikmeti deniz gezmişi savunuyorsunuz bu ülkede devrim yapmaya kalkanları ihtilale sebep olanları savunuyorsunuz asıl atatürk çizgisinden çıkan sizlersiniz geçmişinizi çok çabuk unutuyorsunuz beyler yazık size atatürke başbuğuluk ünvanı verildiğini bunun birçok gazetede yayınlandığını bildiğiniz halde bunlara kulaklarınızı tıkayıo at gözlüklerinizi takıp hala atatürkü solcu çıkarmaya çalışıyorsunuz ulusalcı diye bi kavram yoktur olamaz milliyetçilik vardır vatanseverlik vardır devlet çıkarları için birkaç kişinin elini sıkması cumhurbaşkanlığı seçimlerinde akp ye destek vermesi devleti kaosa sürüklememek ve yeni bir ekonomik krize girmememesi için gösterilen bir çabaydı ama sizin gibi bağnaz insanlar bunları anlayamayazsınız çünkü anlamak işinize gelmez

Hey maşallah birader sende ne istikrar var sende bıkmadan usanmadan sürekli olarak Mhp karşıtı konu açabiliyorsun :D:D

Öncelikle sen kemalistsin komünist herifin şiiri orda ne arıyor :goz:

Konuya da gelince izah ediyoruz ama anlamak istemiyorsun Mhp akp nin eleştirdiği yönlerinde birleşmedi.Mhp 8 yıl önce de Başörtü taslağı vermişti ama meclis sizin zihniyetinizden olduğu için geçemedi :goz:

Resimlere de gelince Devlet Bahçeli belki el sıkıştı ama onlara hain diyebilen tek kişi :goz:

önce komünizmin ne oldugunu öğrenip,ondan sonra bu tartışmaya girmenizi tavsiye ederim...

işbirlikçi partinin işbirlikçi Genel Başkanı!.. Ne beklersin...

Seçim dönemi mazlum edebiyatı yapanları görüyoruz şimdi!..

DTP'side MHP'side AKP'side CHP'side ... Hiçbirinin birbirinden farkı yok!.. Hepsi işbirlikçi!..Hepsi Liberal!..Hepsi Amerikan uşağı!..Hatt Ufuk Uras'ıda Baskın Oran'ıda

Böyle olaylar garip gelmiyor bana!.

işbirlikçi partinin işbirlikçi Genel Başkanı!.. Ne beklersin...

Seçim dönemi mazlum edebiyatı yapanları görüyoruz şimdi!..

DTP'side MHP'side AKP'side CHP'side ... Hiçbirinin birbirinden farkı yok!.. Hepsi işbirlikçi!..Hepsi Liberal!..Hepsi Amerikan uşağı!..Hatt Ufuk Uras'ıda Baskın Oran'ıda

Böyle olaylar garip gelmiyor bana!.

Cevap yazacağım derken yanlışlıkla teşekküre basmısım önce onu söylim.

Küçücük dünyanda, koskoca bir türk dünyasını uşak yapamazsın.Zaten ülkücülük öyle basit bi oluşum değil.Biz kişisel menfaatle milliyetçilik yapmıyoruz.Anlayabiliyormusun..

Bana göre AKP=CHP=MHP,
1945-50 yıllarda Köy Enstitülerinin kapatılmasına yardımcı olan Turancılar. (Günümzde dünyada en iyi eğitimin Finlandiya'da verildigi görüşü hakim bir inceleyin onların eğitimi ile Köy Enstitülerinin eğitimini)
1980 öncesi solcuları da % 100 haklı diyemem ama ABD'nin gemilerini protesto eden ABD Büyükelçisin ODTÜ'ye sokmayan solcuların karşısında hep ülkücüler vardı. Şimdi ise 57. Hükümetinin bitirlemesi operasyonunda baş aktör Bahçeli, Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı olmasını ve türbanın yasallaşmasını AKP'nin yardımcısı rolünü oynadı.

O fotolardaki örtüler kürt bayrakları değil.Çoğunlukla ege bolgesinde yörük vatandaşlarımızın kullandıgı örtüdür.elinize gecen herseyle iftira atmaya calısmayın.

sadece ilginç yorumlar okuorum az önce tkp'nin anayasadaki düzenlemelerle ilgili yazısına bölücüsünüz şölesiniz bölesiniz yazanlar burada nedense yumuşalatılmış ifadelerle siyaset ya olacak böle eşyler diip geçiştiriolar :D komik ya :D

sadece ilginç yorumlar okuorum az önce tkp'nin anayasadaki düzenlemelerle ilgili yazısına bölücüsünüz şölesiniz bölesiniz yazanlar burada nedense yumuşalatılmış ifadelerle siyaset ya olacak böle eşyler diip geçiştiriolar :D komik ya :D

Ne yazdılarsa iyi yazmışlar...

Devlet Bahçeli'nin Dokuz Sabıkası

adlı kitabı okuyun. Daha ağır suçları var bunların. En kötüsü MHP ye güvenen liderleriin peşinden giden halkımıza olacak. Boşu boşuna kandırılıyorlar. İsmi milliyetçi diye kendi de milliyetçi zannediyorlar. Fethullahdan icazet alındı bilmiyorlar. Sorsak bütün mhp li arkadaşlar, kardeşler ABD ye karşıdır. Ama hiçkimse Bahçeli***********abd ajanlarıyla kapalı kapılar ardında ne konuştuığunu açıklayamıyor. Alparslan Türkeşin ABD de geçirdiği on yılın hesabı da yok. Onlardan tek isteğimiz, ki bu türk milletinin dileğidir. Artık gözlerini açsınlar.

Ülkü ocaklarının kimseye kiatap okuttuğunu kimseyi eğittiğini görmedim. ******************. Gençlerin heyecanlı, ateşli yanını kullanıyorlar. Ben de gittim ülkü ocaklarına ve gördüklerimden sonra zorla kaçtım. Ne diyeyim allah vatanımıza milletimize yardım etsin.

ben mhpli diilim ama hiç kimse bilmio sen biliosun kapalı kapılar ardında konuslanları dimi..qelelim amerkiada gecen 10 yıla qidipte beraber yaşadında ßiliosun..böyle tavırları bırakmak gerek.

Bozkurt28 reisim sen işi biliyorsun. bu utkutan81 denen az muhterem kardeşimizin işi MHP ye saldırmak.
soralım Atatürk'ün görüşlerini mi savunuyor yoksa karşı durduğu düşünce ev akımları mı.

Atatürk ilkelerinin içinde Cumhuriyetçilik mi var yoksa komünizm mi var anlamadım gitti.
herifin amacı belli sadece MHP yi karalamak. ama gel gör ki bu adam kuş kadar beyniyle olayları yorumlayamıyor ve kendisiyle de çelişiyor.
Allah akıl fikir versin derken şunu eklemek istiyorum düşünceleri ile hareketlerini de karıştırmasın

Geri