ideal erkek modeli:)

boş verin bunları kızların tek istedigi parası olsun para para para gercekler acıdır sizi gidi para gozler:p

bazıları de bari herkes aynı değil
hem elin adamının parasınamı muhtacım :mad: hayret bişey
sevgili olsun hiç farketmez
hiiiiç hoooş deeğil

GeHeNNa' Alıntı:
bazıları de bari herkes aynı değil
hem elin adamının parasınamı muhtacım :mad: hayret bişey
sevgili olsun hiç farketmez
hiiiiç hoooş deeğil
tamam senin dedigin gibi olsun bazılar mesala %95 şi desem olurmu

hAzex sen o %25 lik kısıma değer ver gerisi gelir cnm ok.....hepsi Aynı değil...

b@i@c@i' Alıntı:
hAzex sen o %25 lik kısıma değer ver gerisi gelir cnm ok.....hepsi Aynı değil...
benim için kadınlar baş taçıdır ama bulundugumuz cevrede yanı turkıyenın bır gercegi var maddı sıkıntı o nedenle cogu kız paralı birisine gitmek istiyor sevgi ikinci pilanda kalıyor bu bi gercek.

böle birini bulan kasımpaşa ekıpler amirliğine getirsin aranıyor zaten biz bulmadık eşgal tutuyor ama neyse bulana ödül var

valla ben birbirinin parası için çıkan bi çift görmedim hiç.
hiç yaşamadımda ama yanımdaki kıza asla para harcatmam buda bi gerçek :) ...

hazex' Alıntı:
benim için kadınlar baş taçıdır ama bulundugumuz cevrede yanı turkıyenın bır gercegi var maddı sıkıntı o nedenle cogu kız paralı birisine gitmek istiyor sevgi ikinci pilanda kalıyor bu bi gercek.
katılıyorum hemde hepsınee para para para

BÖyle Bİrİnİ Anca RÜyanda GÖrÜn Hahahahaaaaaaa

14 Ve 16 HarİÇ Hepsİnİ Yapariz...

hazex' Alıntı:
tamam senin dedigin gibi olsun bazılar mesala %95 şi desem olurmu
bu yuzde %95 lık kısım senın karsılastgn orandr...herkesın oranı farklıdr...sende sans yok ozmn...

ahaha peki bu erkek modeline bide kız modeli bulmak lazım:d erkek mükemmeş kızda kör topal bi şi olmasın :D:D:D

ehuehue bul bi zahmet bisle paylaş kooz:) doorusun sende haklısın ehuehu:D

qyner' Alıntı:
bu yuzde %95 lık kısım senın karsılastgn orandr...herkesın oranı farklıdr...sende sans yok ozmn...
ben bunu genele soyledim benim ortamımda buoran %5 düşer benım soyledigim %95
benligini yitirmiş avrupa ve amerika özentisi kısım

haaahaaaaaaaa bunların hepsini bi arada zor bulursunuz kızlar kadı kızında bile kusur vardır demişler ehu ehu

erkeklerin bayanlardan bekledigi fazla sey yok ama onlarin hic biri olmuyorda biz erkekler bunlarami dikkat edecez!

+ orhan gencebayi 1 parcasini oneriyorum bayanlar size. HATASIZ KUL OLMAZ, HATAMLA SEV BENI :durdurun:biggrin:clap

Güzel,temiz ve gayet mütevazi bi özetleme olmuş..Eklenecek veya çıkartılacak bi bölüm olduğunu sanmıyorum...

Ama bunu okuduktan sonra düşündüğüm tek şey şu oldu...
Yakışan bi çifti yan yana getirmek için vesileler ve imkanlar malesef yetersiz...
Tabiki herkesin gönlü (Bayanda aranacak özellikleri yazmamışsın ama) tam olarak uyumlu insanların bi araya gelmesi (Listeye uysada uymasada) 'ni ister...
Burda devreye giren tek kavram.. BELİRLİ GÜNLERDE ANLAYIŞLI OLMALI demişsin ama...Bunu her ne olursa olsun hatalara,ayıplara olmaması gereken ama yapısında bulunan her türlü aksi uyumsuzluğa ANLAYIŞLI olmalıyız...! Diye (Müsadenizle) değiştiriyorum...

Fazla resmi olduysa çok Pardon..!

4 Yıllık Mezun Olmasamda, Ailemle Ilişkilerim Pek Düzgün Olmasada Yazılan Birçok özelliğe Sahibim Diye Düşünüyorum Ama 4 Dörtlük Olsanda Bu Kızlar Bulur Bişeyler...

Geri