ideCAD Statik v 5.14

MüHeNDiS

MüHeNDiS
Reaction score
0
ideCAD Statik&Mimari v 5.14 Crack'li

ideCAD Statik v 5.14 Crack'li

alt-ust.jpg

b-91264-idecadprogram.jpg

Tıkla İndir

ideCAD Mimari v 5.14 Crack'li

Part 1

Part 2

şimdi anladığım kadarıyla seni biraz meşgul edeyım bu 2007 deprem yönetmeliği vs olan versıyon bu değil miydi? peki özelden attım sende ide mimar ar mı ?

adres63 ..v5.14 versıyonu zaten bızde var.. 1 sene onceden de vardı. ama program ıngılızce ve turkcelestıremedık ( turkce demosu yoktu).. illa ide 5.14 mımarı ıngılızce olsun ama benım olsun dıyosan.. bı telefon edecen bana :) gen gelirken getirecem :)

sitede 5.14 ün türkçesi bayağadır geziniyor arkadaşlar. ben indirdim kurdum çalışıyor. İngilizce olması bi işe yaramaz çnkü belediye ve odalar türkce hesap raporu istiyor.

tşk kardeş paylaşım için
bende de 5.14 full ide mimari var
paylaşmaya verceğim en kısa zamanda

Arkadaşlar bu program Full Türkçeee manyak bişey yawww. Programın kurulum yolunu değiştirmeden kurun o zaman hiç bir Crack bile yapmadan Full sürüm oluyor. Deli bişey Mühendis Arkadaşa Teşekürler ve +REP

Bu arada bu Programın İde statik v5.14 Full de benden olsun ve Türkçe. Aynı şekilde kurun kurma yolunu değişştirmeyin Crack içinde. Kolay gelsin

Ayrıca birçok program bu linkte....

Link:

http://rapidshare.com/users/UY8TOS

bu aralar coşmuş yaa mimarlık bugun girdim gözlerime inanamadım.Paylaşım yapan arkadaşlara canı gonulden teşekkür ederim.

bıu kırık programları nerelerde kullanıyosunuz çok merak ediyorum, inşaat müh. odaları zaten lisanslı programı olmayanlara büro tescil(mühendislik hizmeti) vermiyor. Hadi onu da anladım bu kırık programlar da şimdiki geçerli olan 2007 Afet yönetmeliği yok 97 afet yönetmeliğine göre çözüm yapıyor, bu versiyonla hesap yapsanız resmi hiç bir daireden onaylanmaz,,,

mtlyapi' Alıntı:
bıu kırık programları nerelerde kullanıyosunuz çok merak ediyorum, inşaat müh. odaları zaten lisanslı programı olmayanlara büro tescil(mühendislik hizmeti) vermiyor. Hadi onu da anladım bu kırık programlar da şimdiki geçerli olan 2007 Afet yönetmeliği yok 97 afet yönetmeliğine göre çözüm yapıyor, bu versiyonla hesap yapsanız resmi hiç bir daireden onaylanmaz,,,
bence önemli olan programı öğrenmek zaten yeni yönetmeliğe uygun olan şeklile çözülen projeler resmi kurumlara gönderiliyor .
bu crackli programlar standart kullandığımız lisanslı programı diğer programlarla karşılaştırabilmek açısından işe yarıyor.

arkadaşım paylaşım için teşekkürler ben de lisanslı olarak kullandığım probinayı diğer programlarla karşılaştırmak istiyorum zaman buldukça analiz de ve de veri girişlerinde faklılıkları inceliyorum ve bu imkana sizler sayesinde sahibim
teşekkürler emeğine sağlık
paylaşıma devam :) :clap :clap :clap

mtlyapi' Alıntı:

yukarıda arkadaşaçıklamış zaten genel olarak öğrenciler öğrenmek amaçlı kırık program kullanıyorlar çünkü demolarda kayıt yada çıktı olayı yok o yüzden okulda aldıkları projeleri tam olarak ide'de yapamıyorlar o yüzden genel olarak öğrenciler tercih ediyor zaten bu versiyon 5.14 yani 97 deprem yönetmeliği geçerli bi kişi bunla projeyi yapıp belediyeye teslim ederse kabul görmez çünkü yeni versiyonlarda (5.508 gibi) 2006 deprem yönetmeliği geçiyor kabul gören onlar.

ayrıca mimarisinide yazdım sağolsun azede yüklemiş eline sağlık onunkinide yazdım yukarı

programın kurulumu çok kolay ve tamamı türkçe programı buraya koyan arkadaşıma çok teşekkür ederim emeğine sağlık

ide 5.0 türkçe crack kullanıyorum çok sık hata veriyor ve zaman kaybına sebep oluyordu ayrıca ölçülendirme örneğinde olduğu gibi 4.01 den kötüydü.. 5.14 türkçemi 5.0 dan farkı nedir .programla ilgili yeterli açıklamanız yok.yinede indireyim bakalım ,emeğiniz için teşekkür...

3 ay önce umuttos idecad 5.0 türkçe ama farklı linklerden yayınlamıştı 5.14 farklı diye indirdim sonuç aynı sıksık hata veriyor özellikle bir objeye bastım aynı sonuç ondada oldu yuvarlak merdiven ikonuna basıyon program hata mesajı verip kapanıyor verilen emekler havaya uçuyor.....

valla bende idyapı 5.0.4.90 türkçe demosu var ama onun crackini bi türlü bulamadım. içinde mimari de statik te var.

vallahi arkadaslar ben lisansli kullanicisiyim bana merkezden kilit disnda butun olusumlar carck vs randumanli calismayacagini ve denedim gercektende crack olarak program saglam calismamakta onun icin dikkat etmenizde fayda var ciktida vermiyor sanirim.5.14 ogrenci versionu sanirim
selametle

Geri