IDM Hatası

sound

New member
Reaction score
0

IDM çalışmıyor ve böyle bir hata alıyorum

kaysperski antivirüs kullanıyorsan güvenli bölgeden engellenenleri açıp idm yi güvenilir olmasını sağlıyınca problem ortadan kalkıyor

kaysperski antivirüs kullanıyorsan güvenli bölgeden engellenenleri açıp idm yi güvenilir olmasını sağlıyınca problem ortadan kalkıyor

doğru yöntem olmadı hoca, idm yi sil sonra antivirüs programı kapalı şekilde tekrar kur.. antivirüsü tekrar açtığında uyarı verirse izin ver..

arkadaşlar. benzer sorunda bbende var. daha önce ıdm kuruluydu fakat deneme sürümü bittikçe kaldırdım ve tekrar kurdum... son kurduğumda 60 günlük kullanımınız bitmiştir. satın alın gibi bişey yazdı.. tekrar denedim ama olmadı... bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. şimdiden tşk.

arkadaşlar. benzer sorunda bbende var. daha önce ıdm kuruluydu fakat deneme sürümü bittikçe kaldırdım ve tekrar kurdum... son kurduğumda 60 günlük kullanımınız bitmiştir. satın alın gibi bişey yazdı.. tekrar denedim ama olmadı... bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. şimdiden tşk.

hoca idm nin yeni sürümün kullandıysan eski bir sürümünü indir crackli olsun.. reg kaydını yaparsan sorun kalkabilir..

Ben senelerce IDM kullanıyorum şimdide kullanmaktayım.sound kardeş PC de engelleme olabilir.Başka versiyonları dene Güncelleme yapma

Bendede Sorun Veriyo İDM kapatılyıor dio napa bilirim

4mElA4.png
[/url][/IMG]

kaldırıp tekrar yüklediğim halde bu hatayı veriyor lütfen acil yardım edin

Geri