ihanet affedilir mi ???

hiç kimse affetmiyo allah affetsin derdim ama öfkemden kurşun manyağı yaparsam beni kim affedecek.

kimse affederim demez tabi bende affetmem ama öyle bir durum olurki affederim bellimi olur

affetmezdim affedeninde aklından suphe ederim

Herkes asla asla diyo da bilemiyoruz artik
her kacamak aldatmak değildir. Aşk,sevgi diye bisey olmadiğina gore aldatmak normal bana gore.
Hersey affedilir ihanetde

ben sevgılımı bırıyle gorecem gezerkenn benı aldatacak ne kadar da seversemmm sevıyım olurumde affetmem cok kıskancımdır kesınlıkle affetmem cocuk degılkı bu yetıskın bırı cocuklar bıle yapmas aldatıyosa senı sevmıyodur demektır ozman sende sevmeyecen:(

Usta şimdi hangi posisyonda ihanet durumu oluşuyo önce onu tespit etmek gerek...kardeşim belki bi vur-kaç hadisesine karışmıştır istemeden, bu ihanete girer mi? Yani önce ihanet olayı nedir onu tartışmak lasım abi.:goz: Hangi durum yüsde yüs ihanet oluyo, kriterleri koymak lasım usta...:goz:

o an insan ne yapar bellimi olurki

vurur öldürürmü yoksa oturup ağlar affedermi???

la get ne edecem. isabeti bi tutturup tekmeyi basarım. :D bide yanımda boynuzmu taşıycam oldu cnm :p

Kesinlikle affetmem allah o günleri göstermesin . . .

İhanet affedilcek bişey deqiLdir.. ;) Cunku affettıcek devamı gelme olasılıgı yuksektır.. Ondan Vericen yoLu ;) ne olsa yol alanındır :D:D

BaBayı AlSın ßanane :S Allah Allah AldaTırKen Banamı DanısTıkı Affetcem..

etmem... ne edicem : )

Geri