iki ramazan fıkrası

menejer66

New member
Reaction score
0
GAVUR ÖLDÜRME :
Kadının biri ramazan ayında bir dini sohbette hocaya sorar
-hocam ramazanda sex yapmak günahmıdır der
hoca
-haşa kızım tam aksine ramazanda her yapılan sex bir gavur öldürmek kadar sevaptır.tabiiki
bunu duyan kadın sevincle eve gelir ve eşine
-bey bugün hocaya ramazanda sex yapmanın günah olup olmadıgını sordum hoca tam tersi ramazanda sex yapmanın bir gavur öldürmek kadar sevap oldugunu söyledi gel herif mübarek gün bu sevabı kacırmayalım bi gavur öldürelim der
Adamın canına minnet işe koyulurlar işi bitirirler birazzaman gecince
-herif sevaptır gel bi gavur daha öldürelim der bi kere daha yaparlar birazdaha zaman gecince kadın
-bey fırsat bu fırsat bi gavur daha öldürelim der
adam yarı gönüllü yarı gönülsüz
-tamam der biraz daha zaman gecince kadın herif bu günler senede bir gelir gel bi gavur daha öldürelim deyince adam dayanamaz
-valla karı bende mermi kalmadı ahamda silah al öldürebilirsen öldür

ORUÇ BOZULURMU :
Adamın biri ramazanda mahallede hoca diye tanıdıgı birisine bir gün
-hocam sana bir şey sorabilirmiyim der
hoca olmayan ama adamın hoca zannettigi hoca bu beni hoca zannediyo şunla biraz dalgamı geceyim diye açık vermez
peki sor der
-hocam gecen gece karıyla sex yaptık banyo yapmadan yattık orucumuz bozuldumu der
hoca olmayan hoca
-hayır kesinlikle bozulmaz der
aradan bir iki gün gecer adam sahte hocaya yine rastlar
-hocam bişey sorabilirmiyim der
hoca
-tabikii der
-hocam gecen gündüz vakti orucluyken sabredemedim bizim karıyla işi pişirdik orucumuz bozulurmu demiş
hoca
-hayır bozulmaz der
bir kac gün sonra adam sahte hocayla gene karşılaşır
-hocam bir şey daha sorabilirmiyim der
hocada
-sorabilirsin der
-hocam gecenlerde bir yere gittim karının biri bana askıntı oldu oruçlu iken karıyla halvet olduk orucum bozulurmu der
hoca gene
-hayır bozulmaz der
birkaç gün sonra adam bir arkadaşıyla karşılarır sohbet muhabbet konu oruca gelir bizimki arkadaşına
-oruçla aran nasıl der arkadaşı
-pek iyi degil karıyla dogru dürüst halvet olamıyoruz biz iş yapana kadar sabah oluyo banyoydu falan zor yetiştiriyorum sahuru
ya senin aran nası der
-valla benimki cok iyi s.k.me göre bi hoca buldum ne yapsam benim oruc bozulmuyo
der.

tebrikler arkadaşım güzeldi :D

evet biraz ağır hitap olmuş ama yinede güzel....teş...

Geri