iki tane uzaylı fıkrası

menejer66

New member
Reaction score
0
uzaylı bir çift dünyayı gezmeye karar verir ve dünyada sıradan bir eve girerler evdeki çifte
-sakın bizden korkmayın biz dostuz sadece gezmeye ve sizlerle dost olmaya geldik derler
kısa zamanda dünyalılarla kaynaşırlar sohbet muhabbet derken vakit geç olur yatma vakti gelir uzaylılardan biri ortaya bir fikir atar
- bu gece isterseniz eş değiştirelim der
önce bizim dünyalılar tuhaf karşılar ama sonra nasıl olsa bunlar uzaylı kimse duymaz duysa bile inanmaz diye kabul ederler uzaylı erkekle dünyalı kadın dünyalı erkekle uzaylı kadın bir odaya çekilir sabah olur uzaylılar dünyalılarla vedalaşıp gider dünyalı erkek eşine
-uzaylıyla gecen nasıl geçti diye sorar
-sorma hayatım bir harikaydı adamın sağ kulağını çektikçe aleti uzuyo sol kulağını çektikçe kısalıyo istediğin gibi ayarla sizinki nasıl geçti
-bende bu zilli neden sabaha kadar sağ kulağıma asıldı diye merak ediyodum

iki uzaylı dünyadaki bir petrol istasyonuna iniş yapar uzaylılardan birisi petrol pompasına
-hey dünyalı adın ne diye sorar pompada ses yok diğer uzaylı
-boş ver gidelim burdan hoşlanmadım der ama önceki hala inatla uğraşır
- hey dünyalı konuş benimle
- abi nolur gidelim burdan
-hey dünyalı sana sesleniyorum sinirlendiriyorsun beni
- ya nolur gidelim burdan
- bak konuşmazsan fena olacak
- ya başka zaman gene geliriz konuşmak istemiyo işte
- ben seni konuşturmasını bilirim
der ve silahını çıkarıp pompaya ateş eder etmesiyle birlikte petrol istasyonu gümler ve uzaylıları metrelerce uzağa fırlatır
- ben sana demiştim abi uğraşma diye aletini iki defa beline dolayıp sonrada kulağına sokan dünyalıyla uğraşırsan olacağı bu

ikincisi harikaydı eline saglıııkkkk

birincisi gerçekten güzeldi eline sağlık

süpersin usta yaa cok eğlenceli bir paylasım olmus dostum ikiside süperr

1. gercekten super walla devamını beklerım

eline sağlık komikler

Geri