ilginç (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
dikkatimi çekti :) genelde yardım bölümünde çözüme kavuşmuş sorular döküman olarak saklanması gerekir fikrindeyim daha sonraki aynı problemi yaşayan insanların aramada ulaşabilmeleri için..onuda geçtimde yardım bölümünde çözüm bulan konular en fazla kapanırken neden bu başlık hem kapatılmış hemde çöpe atılmış :)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=124652

ilginç Oldugu kadar Küstahçadamı demeliydn :) güzel dikkat çekmiş :D Yani Diorsun kapatılabilir Çöpe atılamaz :D atmıslar işte :D eğer destek istersen arkandayım :D ;))

destek felan istediğim yok yav :) sadece dikkatimi çekti ben art niyet var veya yok demiyorum dememde gerekmez ama sadece tuhafıma gitti polemik derdinde değilim emin ol :) art niyet olsa sabit konularda silinir diyorum :)

SevencLoves' Alıntı:
dikkatimi çekti :) genelde yardım bölümünde çözüme kavuşmuş sorular döküman olarak saklanması gerekir fikrindeyim daha sonraki aynı problemi yaşayan insanların aramada ulaşabilmeleri için..onuda geçtimde yardım bölümünde çözüm bulan konular en fazla kapanırken neden bu başlık hem kapatılmış hemde çöpe atılmış :)

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=124652

arkdaşa biraz yeni o yüzden kapayıp çöpe atmış şimdi olması gereqen yerde..uyarın için tşkler seven..

Harpy_Queen' Alıntı:
ilginç Oldugu kadar Küstahçadamı demeliydn :) güzel dikkat çekmiş :D Yani Diorsun kapatılabilir Çöpe atılamaz :D atmıslar işte :D eğer destek istersen arkandayım :D ;))

sana ne oluyor adam gayet medeni bi şekilde
şikayetini bildirmiş sen kim oluosunda o kişiye küstah diebiliosun
asıl büyük küstahlıgı sen yapmışsın..
Üstelik birde Modsun..

Sorun Hallolduguna göre kapanmıştır..

konuyu çöpe atmışım..

sedat diye bi arkadasın 20 tane gereksiz konusnu temizlerken, bu kilitledğim konu da arada çöpe gitmiş.

SevencLoves sen de bunu bulup çıkarmışsın, ilgin için tesekkurler.

çözüme kavusmus konuları kilitlerim ama çöpe atıcak kadar aptal deilim yanlıslık oldugunu düşünememişsin, koskoca bi konu açmışsın

pm neden atmadın

yoksa forumda yeni misin? ;=)

neyse..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri