(ilk defa hackhell de) MSN ne dinliyorum yerine istediğini yaz

white_sun

New member
Reaction score
0
program sadece seçkin forumlarda (hackhell)
BAŞKA YERDE YOK!! :durdurun
alıntı yaparsanız lütfen alıntı yapıldığını belirtin
emeğe saygı

program msn de konuşurken "ne dinliyorum" özeliği aktif ise dinlediğiniz şarkı yerine sizin belirlediğiniz özellikleri gösteriyor
bu özellikler;
1-) program içindeki takvimden seçtiğiniz tarihe kalan gün, saat, dakika, saniye'yi gösteriyor. ayrıca bu kalan zamanın önüne istediğiniz yazıyı yazabilirsiniz
2-) bilgisayarınızın tarih ve saatini gösteriyor gün, ay, yıl, saat, dakika, saniye olarak
3-) bilgisayarınızın ne kadar zamandır açık olduğunu gösteriyor
4-) sistem özelliklerinden seçtiğiniz özelikleri gösteriyor bu özelikler;

a-) toplam ram miktarı
b-) kullanılan ram yüzdesi
c-) boş ram miktarı
d-) işlemci özelikleri (markası, türü ve hızı)

5-) sizin programda eklediğiniz güzel sözler sırayla değişerek

programın ne dinliyorum özeliğini kaç saniyede bir değiştireceğini siz belirliyorsunuz. milisaniye cinsinden.

100ms = 0,1 saniye, 1000ms = 1 saniye, 10000ms = 10 saniye

kaydet butonu ile yaptığınız ayarlamaları kaydedebilir böylelikle programı her açtığınızda kalan saati gösterecekseniz tarihi yeniden seçmek zorunda kalmazsınız

ya da istediğiniz özlü sözleri yazdıracaksanız, programın her çalışmasında özlü sözleri yeniden girmeniz gerekmez

programın linki...: http://rapidshare.com/files/198398490/MSN_Ileti_degistir.zip

Deneyelim...

kardeşim reklam yapıosun forumti de neymiş....reklam yapmak yasak ...forum yöneticileri ilgilenir.

amacım reklam değil. ilgilendiğin şey paylaşım mı yoksa çene yapacak bişiler mi arıyosun

yorumlarınız için tşkler arkadaşlar :)

selam, kusura bakmayın uzun zamandır başlığa bakmamıştım.
beyaz_kin arkadaşım buna benzer programlar görmüşsündür belki
ancak bu programı ben yazdım başka yerlerde görmüş olman imkansız
ha birileri alıntı yaptıysa bilemem :)

bende birkaçtane görmüştüm ancak o gördüğüm programlarda bazı eksikler hissetmiştim
programı o eksiklikleri gidererek yazdım.
sizlerinde gördüğünüz eksiklikleri varsa burada paylaşın 2. versiyonunu sizler için çıkartayım :)

Geri