_runaway_
New member
arkadaşlar hoşlandığınz bayana direk hoşlandıınızı söylemeyin ters tepki yapabilir. sizn abaza olduunuzu zannedebilir(mesela). eğer sizi tanımıosa ilk önce arkadaş olun sevdiğinizi belli edin. mesela her gördüğünüzde slm verin halini hatrını sorun vs... oda sizden hoşlandığını anlıyorsanız demekki işler yolundadır.
o size ölüm saçan gözlerle bakıosa boşuna uğraşmayın. vede kızlarla erkek arkadaşlarınızla konştuunuz gibi konuşmayın. buda ters tepki yapar. doru anı bulduunuzda ona şunları deyin:
-------
bak (kızın ismi) sana uzun zamandır söylemek istediim bişey var. ben aslında senden çok uzun zamandır hoşlanıyorum. benim küçük dünyama renk getirdin. inan hiç bir kız beni bu kadar etkileyememişti. benimle romantik çılgın bir o kadar da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin??? ikimizinde çok mutlu olacağından eminim(burası alıntıdır)
-------
bunları nie anlattımı zannediosanız ben bunları yapıorumda ondan
hep işe yarar
sizde deneyin
-------
bak (kızın ismi) sana uzun zamandır söylemek istediim bişey var. ben aslında senden çok uzun zamandır hoşlanıyorum. benim küçük dünyama renk getirdin. inan hiç bir kız beni bu kadar etkileyememişti. benimle romantik çılgın bir o kadar da zevkli bir ilişki yaşamaya ne dersin??? ikimizinde çok mutlu olacağından eminim(burası alıntıdır)
-------
bunları nie anlattımı zannediosanız ben bunları yapıorumda ondan