I'm hacking bölümüne alt forum olarak msnplus ve msngr discovery açılsa nasıl olur?

I'm hacking bölümüne alt forum olarak msnplus ve msngr discovery açılsa nasıl olur?

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

eVoLoN

New member
Reaction score
0
evet arkadaşlar duydunuz.bunu öneriyorum size.

"I'm hacking bölümüne alt forum olarak msnplus ve msngr discovery açılsa nasıl olur?"

bencede iyi olur ..
+ destek :)

böle ii ya:D sonra belki

neden olmasın olumlu bir düşünce

bunu söyLeyebiLmek için önce kendin bu böLüm için bişiLer yapabiLirmisin onu düşün eğer ki yaparım dersen bendende +1 ..

evt arkadaşlar oylamaya devam :)

gereksiz diye bişe yoktur arkadaşlar
şimdi bakın.elimizin altında her harkarda bi plus ve discovery eklentileri var.bunlar bi sürü msn kullanıcısı tarafından tam anblamıyla kullanılmıyo.ben size sölim sonuna kadar destegimi yaparım.açıklamalar falan benden yani;)
ya bna gereksiz diyen arkadaşlara sesleniyoruım,
belki bu yorumunuzu 3-4 ay önce yapmış olsaydınız size katılırdım neden derseniz?o zamanlar
discovey ve plus biraz toydu ama yapımcılar su an daha da genişlettiler olayı ya.kim bilir bundan 2-3 ay sonra ne seviyeye gelicek.bu nedenle herkesten önce HH bunla alakalı daha gelişmiş bi panel açsın ki saygınlıgı bi kat daha artsın...benim yorumlar bunlar
Hellboy zaten elinden gelenleri en iyi şekilde yapıyo bunu hepimiz görüyoruz.ben bu konuyla bilahere ilgilenebilirim.konu açıklamaları benden olur...

önemli Not:konuya 70 kişi bakmış hala 7-8 mesaj görüyoruz.böle olmaz arkadaşlar.yorum yapan ve ankete katılan herkese teşekkürler)

diyanoss doğru söylüyorsun ama
ankete istedikleri gibi + yada - vermede özgürler :)
bu senin yaptığın 1 öneriydi
bende destek verdim ama
çöğunluğun ne dediği önemli :)
neyse arkadaşlar oylamaya devam :D

evet demokrasi denen bişi var yaa haklısın hellboyy
%66 evet
%33 hayır seçenekleri var
hadi beyler oylarınızı verin yukardan bekliyoruzz;)

bnce gerek yoq onlar açılırsa stuffplush ta açılsın:D msn shell de açılsin....daha coq war bide colar nick te açılsn:(

sonucta hepsi eklenti Direk Eklentiler Bolumu açılsn bnce

yanlış anlaşılmasın ama
bu bölümler bence olabildiğince gereksiz olur
ne discovery ne de plus için bölüm açılmaz
benim bildiğim daha bir çok msn expection'u var
hepsi için bölüm açamayız heralde :)

react0r u neden cok sewdıımı dusunuom bulamıom :eek:

bence güsel olabilir. . .

neden olmasın benden + yalla

Geri