imagehell yazısı silinsin!

Bence aynen kalsın reklamı oluyo ne güzel işte

bence kalkması lazım neden diye soracaksınız açıklarım sadece orda adult resimlerini paylaşmıyoruz ya kendi resimimizi upload edeceksek yine aynı yazı sağ altta gözükecek eğer ben resim upload etmek için girmişsem bu yazı için gider başka bir upload kullanırım böyle benim gibi düşünen hackhell dan değilde dışardan kullananlarda var onlarda bu yüzden ikinci defa kullanmak istemiyorlar o yazıyla karşılaşınca şimdi soruyorum bu şekilde reklam yapmak mı iyi yoksa kullanıcılarına zorlukları kaldırmak mı.....?
Tabiki öncelikle kullanıcıların hoşnut olması lazım zaten reklam kendiliğinden gelir:sigara:

şey olabilir;

mesela wallpaper ları gerçekten bozuo imagehell yazısı.onun için belli bi piksel den sonraki resimlerde yazı çıkmasa ii olur..
öneri taby bu..
ama toptan hepsinden kalkması düşünülemez...

Az önce beğendiğim bi wallpaper vardı ama yazıdan dolayı kaydetmek istemedim resimlerle ilgilenen hiç bi kullanıcı resmin bi tarafında reklam yazı vb olsun istemez. H.H. ayakta oldukça da Imagehell'in yazıyla simgeyle falan reklama ihtiyacı yoktur bence ve hiç bir büyük free image hosting sitesinde de böyle bi uygulamaya rastlamadım ve Imagehell'in de kendi sınıfında Hackhell kadar büyük olabilmesi için bu uygulama sona ermeli...

Bence cok iyi... Başka sitelerin HH yi somurmesine biraz olsn engel oluyo bence üst kısma bide www.HacKHeLL.com bile yazılabilir..

Geri