ImageReady Kullanma Klavuzu+Varsa Sorularınız!!!

мάgηєtά

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar son günlerde yoğun soru bombardımanından kurtulmak için :D şaka şaka herkes emek versin, hazıra konmasın diye, birşeyler öğrensin diye imageready nedir nasıl kullanılır diye bir tutorial hazırladım...

Tek resim olarak hazırladım ister browserinizden resmi açar incelersiniz isterseniz alttaki link yardımıyla (save target as or hedefi farklı kaydet) bilgisayarınıza kaydedersiniz....

Resmin uzerine fligran koydum bazı emek hırsızı arkadaşlarımızın onune geçmek için:mad: rahatsız etmez umarım...
zamanla güncellenecek ama bütün olay ps de hazırladığınız layerleri imageready yardımıyla kare kare açıp kapatmak (göz simgesi ile)

Bu arada önemli noktaları atladığımı farketmişim bunlar;

animasyonumuzu file> save optimized as diyip gif formatında kaydediyoruz...
animasyon boyutunu değiştirmek için se image> image size dan ayarlarsınız...

http://i190.photobucket.com/albums/z44/magnetahackhell/imageready.gif
imageready.gif

700 kb....

Ayrıca bu program ile ilgili sorularınız olursa bu başlık altından sorabilirsiniz...

ALINTI DEĞİLDİR!!!

Eywallah bende bunu beqlıoDum...Elıne saqlıq ...

teşekkürler... paylaşım için...

peki bu titrer i image de vermezmiyiz..

eline koluna işlemcine jpg exporter'ına saglık :D

ellerine sağlık magneta....
çok eii oldu:)

vayyy
abi nasıl acıklamısın öle
helal olsun.resmin üzerine fligran koydum demişsin.o nasıl oluyo.
neyle koyuyosun onu bi göstersene.bende verirken bundan sora öyle koyum kimse çalamasın

allah sana bi tane daha ela gözlü kız versin
ama 90x60x90 olmasın kız
o zaman takatin kalmaz geceleri burda emek veremezsin.
biliyosun HH de modluk yapmak herkesin harcı deel...
şunu bi arayam bulamazsam sen bana link verecen deme:s
bak daha dua ederim sana:D

sELam abi önceLikLe tşk.ler Çok iyi anLatmıssın REsimde

anLamadım kısım Şimdi image ready geçiyorum background animationda ama ikincisinide açık tıklayınca background gidiyo yerine layer olan gelio bi yardımcı olursan sevinirim

Birde gif olarak kaydedemiyorum photo shop a geçiriom sonra bitince Compuserve Gif diyorum kaydediyorum ama hareketli olmuyor

DeathSouL' Alıntı:
sELam abi önceLikLe tşk.ler Çok iyi anLatmıssın REsimde

anLamadım kısım Şimdi image ready geçiyorum background animationda ama ikincisinide açık tıklayınca background gidiyo yerine layer olan gelio bi yardımcı olursan sevinirim

Birde gif olarak kaydedemiyorum photo shop a geçiriom sonra bitince Compuserve Gif diyorum kaydediyorum ama hareketli olmuyor

ilkini anlamadım, background olan layer animasyonunun ilk framesinde açık fakat ikinci frame de kayboluyor mu?

gif olarak kaydetmişsen hareketli olur hiç gif olarak kaydedince hareket etmeme durumuyla karşılaşmadım ama tek frame den oluşuyorsa :)hareket etmez

eyvallah magneta kardeşş...cümleler devrik olmuş be abi ama ben anladım çok iyi açıklamıssın eline koluna sağlık..bende uğrasıyorum bunlarla...yabancı kaynakları okuyorum....bakalım yapabilecekmiyimmm..hanki kaynakları önerirsin magneta...

yasarsolakxyz' Alıntı:
eyvallah magneta kardeşş...cümleler devrik olmuş be abi ama ben anladım çok iyi açıklamıssın eline koluna sağlık..bende uğrasıyorum bunlarla...yabancı kaynakları okuyorum....bakalım yapabilecekmiyimmm..hanki kaynakları önerirsin magneta...

www.hackhell.com kaynağını :cool:

dostum bişi soracam şimdi
bunları PhotoFiltre programı ile yapabilirmiyiz..!!
ayrıca bişi rica edicem bunları video ile anlatabilir misin..!!
tabi işin yoksa..
sadece bi istek:D

Geri