ImagesTR.CoM Nedir ? Nasıl Kullanılır ? (Resimli Anlatım)

SQULACHİ

Banned
Reaction score
0
Öncelikle Selamlar;
Www.Imagestr.com resimlerinizi upload (yükleme) ederek barındırabileceğiniz yada forum sitelerine resimlerinizi link vererek paylaşabileceğiniz bir sitedir.
En büyük avantajı ise resimleriniz hiçbir zaman serverdan silinmez ve resimlerinize bi kısıtlama getirilmez. Ve son günlerde forum sitelerinde yaşanan bir olay imageshack in yaptığı sarı kurbağa lardır, yani resmin bi sitedeki gösterim sayısıdır belli bi sayıya geldiğinde genelde sarı kurbağalar çıkar ve resimlerinizi stabil bir şekilde paylaşamassınız.
Ama Imagestr.com da kesinlikle böyle bi sorun yaşanmamakla beraber hızlı ve güvenilirdir de .
Kullanmak için bir diğer sebepde türk sitesi olmasıdır, Türk siteleri varken neden yabancı site kullanalımki...
Çok yakında yeni özelliklerde eklenicek ve imagestr.com dan hiç çıkmak istemeyeceksiniz.

Şimdi Kullanımına Geçiyoruz:

İlgili Konular : http://www.hackhell.com/showthread.php?t=67577

Evet arkadaslar tarafımdan hazırlanmıstır hersey konuyu açdığı için squ arkadasımıza çok tesekkur ediyorum...

w133 hayirli olsun tekrardan

squ anlatimin icin saol

bundan sonra ordan hallederiz artik upload islerini :sigara:

evet arkadaslar.. bir turk sitesi kazansın neden imageshack bu kadar tutuldu anlamıs deilim..

hayırlı olsun su bendeki arşivi upload edem bakem :D

ben kurbağa olayı başladığından beri imagestr deyim :)

tavsiye ederim herkese

valla hakkaten kurbağa epey can sıkıyor zaten bunu bilmeyenler için anlattığın içinde teşekkürler squ

oncelikle hayirli olsun tabiki en absta gormek isteriz ama kisaca kurallari nedir yani yasak resimler katagorisi bunlarida duyurursaniz [ sakin yasi kucuk demeyin zaten ole seylere bizde karsiyiz ] bunun harici neyi koyup neyi koyamiyoruz siteye bilelim
hayirli ugurlu olsun

sadece image larımı koya biliyoruz??? acaba baska dosyalarda koyula biliyormu???

uyku_hapi' Alıntı:
sadece image larımı koya biliyoruz??? acaba baska dosyalarda koyula biliyormu???
sadece resim için yapılmıstır :)
resim yükleyebilirsin sadece...

bide ne tür resimler yükleyebiliriz die sormus bi arkadasımız:
Her türlü resimi yükleyebilirsiniz...

Turk maLi kuLLan ki yabanciLara sermaya kazandirma.. Her zaman destekLedigim site .) ne rapid ne de imageshack de isim oLur.. hemenpaylas ve imagestr.. duyarLi kisiler zaten bunlari kuLlanir.. haLen yabanci serverlara upLoad edenLer var..

bilmeyenler için baya işe yarar eline sağlık

Son Kurbağa Olaylarından Sonra Bende Buraya Yöneldim... Hem hızlıda ...Dalın Siteye Türk Malı ;) ...Yerli malı yurdumun malı herkes onu kullanmalı

bLaDe™' Alıntı:
w133 hyrlı olsun demicem zaten yeterince demişimdir :)

Walla ben kullanıorum resim uploadlarda guzel site ama aynı anda 2-3 daha upload etsek daha ii olur diye dusunuorum w133 ;)
hmm farklı bi dusunce :)
bi düşünelim bakalm :eek:

ellerinize sağlık..:)

bu paylaşım için teşekkürler gercekten türklerin yaptığı bu tür girişimlere destek olmak lazım

Partizan' Alıntı:
Turk maLi kuLLan ki yabanciLara sermaya kazandirma.. Her zaman destekLedigim site .) ne rapid ne de imageshack de isim oLur.. hemenpaylas ve imagestr.. duyarLi kisiler zaten bunlari kuLlanir.. haLen yabanci serverlara upLoad edenLer var..
Partizan ın bu görüşüne tamamen katılıyorum gerçekten sitede hala baska yabancı serverlara upload eden kisiler var :eek:ut:

Geri