ingiliz hosting firması hacked deltanyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firefox

New member
Reaction score
0
reklam kokuyo

hacked by deltanyum special thx Teufel

iide bu hack-tr kim nerden cıktı buda ? reklam yapmak yasak kardeş ;)

yönlendirme koymuşlar.. ben hacked felan göremiom :S

yönlendirme dedigin olay defaced zaten siteden iceri bir dosya a tıp index atabiliyorsan buna defaced denir yok ana sayfada driekt index yedirip dosyaları silebiliyorsan yazım iznin varsa permler acıksa buda hacked server üzerinde diger sitelere geciş yapabiliyorsan buda mass deface dir yeterlimi bana hacki ogretmeye kalkma arkadasım !!!

hikaye okuma reklam yapma.... bilmiyoruz sanki önemli olan... o siteye girdiginde oraya index koymak... oradan kendi sitenize mi link veriyorsunuz napıosunuz beni ilgilendirmez... hack nedir ? hacker mısın ? kaç tane kendine ait programın warda hack'i bana ögretme diyorsun? başkaları taktik ve teknikleri buluyor.. Lamer'lik yapıp yok burayı kırdım bunu ettim demekle olmaz... göster kendi deface programını anlat mantıgını nasıl calıstıgını o zaman seni en baba hacker diye anayım.. kuru lafa gerek yok.....

he guzelim dedigin gibi git işin e seninle ugrasamam büyüksünüz zaten en bugu sizsin a.q yerinde konuyu kapa.Artı hic bir hacker kendi yonetemini vermez canım ve sunu ekliyeyim ben 8 senedir bu iişin icindeyim kendime hacker diyemiyorum hack yapmak baska hackerlık baska 2-4 senelik lamerler yeni yetmeler hacker oluyor vay be biz geri zeklalıyız lameriz siz buyuksunuz zaten

reklam koktu gövde gösterisinin kuralarını oku
Konu Kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri