ingilizce öğrenimi

finans

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar ben bu aralar ingilizceye yoğunlaşma mecburiyetinde kaldım.İngilizce bilen ve ilgilenen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.Çalışma taktikleri ve sevme adına...

Çok klasik bir yöntem söyliyim ingilizce öğrenme adına...

Yazarak Çalışmak !!

gerçekten işe yarıyor..

Örneğin perfect tense öğreniyorsun onlarla ilgili bi kaç örnek yaz kağıda

işte şahıslara göre fiil çekimleri cümledeki kullanımı anlamını herşeyi yaz...

olabilir mantıklı ama başka birşey yok mu yardım edebileceğiniz

yol mu bana msn adresini at senle inglizce calısalım cok mükemmel olmamakla birlikte ingilizce türkce öğretmeniyim... istersen 2 pakistanlı 1 italyan 3 ispanyol öğrtencim var ve hepsiyle onlive sekilde türkce öğretiyorum skype ve msn cok büyük bi nimet bosuna girip bakmıcaksan ve kullanmayı biliceksen..

Öneriler mi istersin sen?
1-Kitap oku
lvl lvl oluyor onlar bilirsin ki en bastan basla yada hangisi sana anlasılır geliosa onun bir üstünü al... bilemediğin kelimeleri kendin bulmaya calıs bulmaca gibi düşün başta sacma gelirdi ne işe yarıcak bu filan diyeceksin ama sonra anlıcaksın biraz kendinle dalga geç kolay değildir ama sonuç verir.
2-konu ve örnek çözümlü kitap al.
buda biraz seni de parasal bakımdan düşündürebilir orjinallar ateş pahası ama korsanlar var benim çoğu kitabımda öyle (olgunlar sağolsun) ve üstüne yaz istersen sonra at. kendini deşarj etcek yöntemler bul ve mutlu et. gaz gelsin.
3.Cnn,BBC,NBC, tv deki uydudaki veya kablo tv deki ingilizce kanalları dinle.
****önemli: bunu cok insan bilmez ama eğer odanda tv varsa ve yabancı bi kanalda izleyebiliyorsan gece uyurken kanalı acık bırak o zihnine girer.. sonraları ailenden geceleri ingilizce konustuğunu söylediklerini duyacaksın! ;)

şimdilik bu kadar ulaşmak istersen hersey senn elinde ben burdayım.

Mr.Fermat

best regards...

İngiLizceyi Ögrenmen sana bagLı.Bir şeyi ne kadar cok istersen başarırsın.

GönLünden ögrenmek Cokkk geçiyorsa.Taktigi falan olmaz zaten Su gibi ögrenirsin.

Herşeyden önce istek önemLi.

yazarak çalışırsa benim gibi olur yazabiliyorum ama konuşamıyorum :D

konuşmak için ecnebilerle pratik yapmak lazım. türkiyedeki arkadaşlar da zaten bilmiyorlar. ben de yazarak çalışmanı ve konuşma hususunda kelime telaffuzlarını redhouse sözlükten dinleyerek ve tekrar ederek geliştirmeni tavsiye ediyorum.

Yazım konusunda ve bazı gramer kuralları için sana MSN Messenger adresimi verebilirim. Ne zaman çevrimiçi olacağım belli değildir ama müsait oldukça İngilizce sohbet edip bir şeyler öğrenebilirsin benimle. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. [email protected] ne zaman istersen ekleyebilirsin.

Ayrıca belirtmek gerekir ki bu işin en garanti yolu pratik yapmaktır. Gerisi biraz zor ve nankör yöntemleri oluşturur. Kolay gelsin.

yaz ve dinle tabi alt yapın varsa ve sakın lisede gördüğün veya üniversitede ders olsun diye aldığın ingilizceyi altyapı sayma yanılırsın ve muhakkan beginner intermedit arasını kusrta öğren

Arkadaşlar tavsiyeniz için çok teşk. fakat benim sorunum ingilizce makale yazma konusunda.Mesela bir örnek ''genç insanlar arkadaşlarını fiziksel görünüşe göre seçiyor.'' Ne düşünüyorsunuz ? bunun makale şeklinde yazımı nasıl olur ki?Amacım hazırlık muafiyetini geçecek kadar birşeyler yazmak

bence en güzeli ece vahapoğlunun dil ögrenmenin püflerini oku.sonra hackhell i biraz dolaş istedigin bütün kaynaklar var kelime ezberleme,cdyle anlatım.

Geri