Ingilizce Konusmaya Hemen Baslamak icin...

ciao

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar bir dil ogrenmek cok caba ister ve uzun bi zaman diliminde gerceklesir ancak bazi arklar hic zamanlarinin yetmediginden sikayet ederler eger ingilizce pratik kaliplar ariyorsaniz bu benim derledigim kisa dokumana bi goz atin derim benim seviyemin alti bunlar sizler icin yaptim :) ben dumduz konustugum icin

Bu arada ilk paylasimim bu oldu egitime bi katkimiz olsun....

Iste Link: Hemenpaylas gitti. Link Yenilendi Dolayısiyle Rapidden Veriyorum İsteyenler İçin.

http://rapidshare.com/files/13667421/DAILY_PHRASES.doc.html

Hadi kalin saglicakla...

BYE

rica ederim devamida gelecektir yani genis anlamda ogrenmek isteyen arklar icin iyi calismalar yapicam ins. bye

kardeş çok iyi düşünmüşsün ellerine sağlık:)birçok arkadaşımızın işine yarar çalışmaların,devamını bekleriz...

zaten biz onun emeğine saygı gösterıyoruz. sitenın adını yazmasına gerek yok.,(eger alıntı yapyıysa bile.)

paylaşım için saol arkadaşım teşekkürler

hemen çekeyim inceleyeyimmingilizcemiz olsada insanmerak ediyor yinede

ya kanka bnm bilg acmadı grafik dönüştürmüo tarzı bişi dio.indirdim ama açamadım.bi yardım edin nedendir

sağolasın arkadaşım işime baya yarıyacak gibi duruyor

frevun41' Alıntı:
ya kanka bnm bilg acmadı grafik dönüştürmüo tarzı bişi dio.indirdim ama açamadım.bi yardım edin nedendir

abi yok ben denedim yeniden hata vermedi zaten word seklinde bi dosya sen bi daha yuklemeyi dene sorun olacagini zannetmem

:) Eyvallah kardeş ellerine sağık çok işime yarayacak.

thank you soo much :)

Geri