Ios 4.3 Jailbreak cikti!! (tethered)

iphone 4 ve htc desire hd arasında kararsızım. Donanım olarak htc ağır basıyor. Yazılım olarak iphone.

Selam zeyin arkadas, senin de dedigine gore devteam teretent jelbreak in cikacagini acikladi ve bunun akebinde iphone de bir supriz yapip 4.3.1 surumunu piyasaya surerse biz o zaman surumu yukseltmeyelim, sayet yukseltirsek bu kezde 4.3.1 in jelbreakini beklemek zorunda kalacagiz. Ciyda ve inistalasyonsuz olmuyor hele winterbord ve my tone da yoksa hic olmuyor ve yedegini aldigim programlarida itune ger iphoneye yuklemiyor yukluyor sonra siliyor iphon4 kabul etmiyor diyor. Cok gicik edici seyler oluyor ya. Mecburen aplestoreden parasiz free leri indiriyorum onlarda gercek leri gibi olmuyor ya, neyse ben 4.3 un jelberaki ciktiginda onu jelbreak yaptigimda surumun de yenisi cikarsa ki cikacak 4.3.1 surumu yukseltmeyeyim degilmi cunku ona da ayri jelbreak gerekiyor degilmi arkadasim. Ok selamlar.

selamlar arkadaşlar, yaklaşık 6 aydır iphone 3gs kullanıyorum, ilk aldığımda jb yapmak çok korkutucu gelmişti. fakat zamanla bu korkumun yerini merak almaya başladı :) anlayacağınız jb için çok araştırdım, aslında 4.3 ten sonra jb yapmaya kara vermiştim, airplay ve hotspot özelliklerinden mahrum kalmak istemedim. Şimdi ise jb için niyetlendim ama tethered versiyon henuz piyasaya sürülmediğinden beta sürüm kullanmak istemiyorum. sizden beni bi kaç konuda aydınlatmanızı rica edicem.
Heryerde backup ve shsh kaydınızı alınız diyor. Backupımı itunes vasıtasıyla aldım. SHSH kaydımı henuz almadım. Sorum şudur,
1-shsh kaydı almak iphone üzerinde yazılımsal bir işlem yaparmı?
2-shsh kaydımı aldıktan sonra pc formatına karşı nasıl yedek alırım.
3-itunesteki backup dosyamı pc formatına karşı nasıl yedek alırım.

cevap veren parmaklarınız dert görmesin.

Bu hafta cikacagi soyleniyor, ve ayrica itunes den takip edin appel de bu ayin 26. Sinda 4.3.1 surumunu piyasaya surecek bende i tunde belirtiyor. Bana kalirsaniz beta jb yapmaya kalkmayin problem yaratiyor. Daha onceki 4.2.1 icin kullandigimiz jb grenpisiyon mukemmeldi ve hic bir sorun yaratmamisdi zaten beta afi uzerinde kullanilmasi tavsiye edilmeyen bir sistemdir daima, herseyin orjinali daha iyidir. Selamlar bizde bekluyoruz bakalim sabirla...

Geri