ip adres sorunu yardim pls

legende

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar ben ip mi saklamak istiyorum ama olmuyor...

Denedigim Programlar:

Hide IP Platinum (bütün Versionlari)
Easy Hide Ip

Problem su arkadaslar mesela Programi aciyorum ..ok...ondan sonra hide ip veya change ip optionu oluyor...ona basiyorum tamam diyor...

Hide IP platinum 3.5 da sag asgida mesela proxy degistirince msn gibi log geliyor ve mesela CHINA xxx.xxx.xxx.xxx diyer pencere aciliyor ve her yeni proxy degistirdigimde mesela fransa,ingilter...... degisiyor problem bundan sonrasi ,,,ben mesele http://www.cmyip.com/
veya buna benzer sitelere girince benim gercek ip mi gösteriyor...ve oturdugum yeri söylüyor ama hide ip fransa diyor....bunun aynisi diger denedigim proglamlarda da aynisi..

BENIM INTERNET DETAYLARIM: AVUSTURADA KALIYORUM ADSL/MODEM KULLANIYORUM VE ROUTER E BAGLIYIM YANI INTERNETE ROUTER ÜSTÜNDEN GIRIYORUM!!!

NERDE YANLIS YAPIYORUM????

simdiden yardimca olan arkadaslardan allah razi olsun...

saolasin turk hard kardesim ama neyazzik ki olmuyor ayarlar kendiliginde degisior yani lan ayarlarinda dogru ayarlar var proxy servere bagli hersey tamam program da baglaniyor ..ama ip ayni kaliyor yani ip test e girince herhangibi bi siteye benim ip mi gösteriyor proxy adresini göstermiyor...

router den olabilirmi???

yardimci olursan cok sevinirim simdiden tsklr

demek ki router'dan kaynaklanıyor, çünkü ben hide ip ile bu işi çokça yapmıştım..

modemin marka modelini yazarsan biraz araştırma yaparım üstünde..

Geri