iPhone 5 fırsatçılığı!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

ABD, İngiltere başta olmak üzere 9 ülkede önceki gün satışa çıktığında kapışılan Apple'ın iPhone 5'i, Türkiye'de bazı e-ticaret siteleri aracılığıyla ürünü yurtdışından kendi imkânlarıyla getiren kişiler tarafından satılmaya başlandı.

Cihazı yurtdışından getirenlere, Türkiye'ye 2 bin-2.200 TL arasında satışa çıkması beklenen iPhone 5 yaklaşık 1.500 TL'ye mâl oluyor. iPhone 5 'fırsatçıları' ürünü maliyetinin 3 katı fiyatına çıkararak 3.400 TL-4.000 TL'ye varan fiyatlar arasında bazı internet sitelerinde satıyorlar.

iPhone 5 Türkiye'de resmi olarak Aralık ayında satışa çıkacak.

Fırsatçılardan iPhone 5'i ilk alanlar eğer operatörleri Nano Sim kart sunmuyorsa hem 2 bin TL'lik iPhone'a 4 bin TL verip fazla fiyat ödeyecekler, hem de cihazı kullanamayacaklar.

Şu ana kadar sadece Türkiye'deki operatörlerden Avea aboneleri için Nano SIM kartlarının hazır olduğunu açıkladı.

Ekli dosyalar

• 778912_detay.jpg
    778912_detay.jpg
    7.4 KB · Görüntüleme: 173
dün arkadaslarimla köln apple shop da iki renginide biraz inceleme imkani buldum vede düsüncelerim kesinlikle degismedi evet tamam daha hizlanmis biraz daha uzamis,incelmis hafiflemis ama suan kullandigim galaxy s3 den vazgecebilecek kadar begenmedigimi kesinlikle itiraf etmeliyim bunu orda karsilastirdiktan sonra tekrar anladim. fakat zevkler ve renkler tartisilmaz bu benim düsüncem tabi. ilerde alip kullanicak arkadaslara simdiden hayirli olsun diyorum.........

Geri