iPhone 5 mi Geliyor?

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Çiçeği burnunda iPhone 4 piyasaya sürülmüşken ve üstüne iPhone 4 Beyaz tasarımıyla gün yüzüne çıkmaya hazırlanırken iPhone 5'e çalışmalar başladı bile dedikodusu hızla yayılmakta.

Tamamen yenilenmiş bir tasarım, 8 MP kamera, LED destekli flash, Full HD video çekim özeliği, Ekran genişliğinin 3.7" olması, 1.2 GHz hızında ARM tabanlı A4 işlemcisi, Apple’ın kendi geliştirdiği iOS isimli mobil işletim sistemiyle birlikte bütünleşik olarak piyasaya süreleceği dedikoduları dilden dile dolaşmakta.

iPhone 4'teki anten sonunun iPhone 5'te kökten çözüleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Ev telefonlarının kablosuz ve SIM kartsız şekilde kullanılmasını sağlayan CDMA teknolojisinin de kullanılması beklenenler arasında. iPhone 5'de NFC yongası yer alabilir. Bu yonga sayesinde telefonla alış-veriş yapılabilecek ve ürün bilgilerini telefona kaydedebilecek.

Yukarıdakiler sadece dilden dile dolaşan dedikodulardan ibaret, bu söylentilerin gerçeklik payı ancak iPhone 5 çıktıktan sonra görebileceğiz, fakat bu özelliklerin bir çoğu Android işletim sisteminde olduğundan bu dedikoduları iPhone 5'te görmemiz yüksek ihtimalli.

Çıkış tarihi hakkında Mayıs 2011 dedikoduları var ama iPhone 4 daha yeni çıkmışken iPhone 5'i telefon pazarına bu kadar erken sürede sürmeyecekleri kesin.

Kaynak: Cehennem_Zebanisi

bunlarda iyice abarttılar yaa...hele bi durun!! 4ü degil daha teknoloji tutkunları 3. nesille ugrasıyorlar..

Kullanmasini bile bilemeyen adamlarin elinde cebinde ayfonlar mayfonlar var abicim. benim niye ayfonum yok?! benim neyim eksik?!?? - "paran." - "hıı.." :smile:

daha elime yan sanayi haricinde Iphone geçmedi Iphone 5 ten bahsediyolar :D bizim paramız yetmez yetse bile kıyamam parama herhalde :D

lan adaletin bumu dünya be ne 3 ünü alabildim ne 4 ünü 5in haberini aldım yıkıldım aga yalan haber bile olsa yıkıldım abi yaa.

lan adaletin bumu dünya be ne 3 ünü alabildim ne 4 ünü 5in haberini aldım yıkıldım aga yalan haber bile olsa yıkıldım abi yaa.

iPhone 5'in içeriği hakkında hangi sistem ve donanımlar olmasını tahmin etmek yalan haber oldu : )

Gerçek haberi de siz yazında göreLim o zaman : )

klasik çin telefonlarının bile yaptığı temel işlemleri hala yapamayacak mı acaba?
Mesela mp3 leri adam gibi aktarma falan :)

daha 4 ünü almayı düşünürken 5 in çıkacak olması moralimi bozdu gayri 4 ü de almaktan vazgeçtim

klasik çin telefonlarının bile yaptığı temel işlemleri hala yapamayacak mı acaba?
Mesela mp3 leri adam gibi aktarma falan :)

bunun Jb li cihazlarla mümkün oldugunu biliyoruz ama hali hazırda bir iphone'un buna izin vereceğini sanmam :)

Geri